غذاهای هندی در کشور ما به خاطر طعم تند و ادویههای زیادشان معروف هستند. البته یکی دیگر از ویژگیهای مهم غذاهای هندی در کنار طعم تند استفاده از انواع سبزیجات، مغزها، حبوبات و دانهها در آنهاست؛ استفاده از این مواد اولیه متنوع باعث شده است غذاهای هندی جزو مقویترین و سالمترین خوراکها باشند. اینجا قصد داریم طرز تهیه یک غذای هندی خوشمزه به نام پوره سیبزمینی کامچوری را آموزش دهیم.
پوره سیبزمینی اغلب در کنار غذاهایی مانند بیف استراگانف، استیک و رست بیف سرو میشود، اما پوره سیبزمینی کامچوره را میتوانید به عنوان غذای اصلی نیز میل کنید. این پوره سیبزمینی به دلیل داشتن تخممرغ دارای پروتئین است. استفاده از شیر، کره و ماست نیز این غذا را سرشار از کلسیم میکند. سیبزمینی نیز دارای مقادیر زیادی فیبر و مواد معدنی از جمله پتاسیم است که برای سلامتی مفید هستند.
هندیها پوره سیبزمینی کامچوره را با فلفل زیاد میخورند اما شما میتوانید مقدار فلفل این غذا را با توجه به ذائقهتان کم یا زیاد کنید. طرز تهیه پوره کامچوره را یاد بگیرید و از خوردن این غذای هندی لذت ببرید.
طرز تهیه پوره سیبزمینی کامچوره
مرحله اول
سیبزمینیها را با پوست بپزید و تخممرغها را جداگانه آبپز کنید. ادویهها و سبزیهای خشک را با هم مخلوط کنید. همچنین کره را نیم ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
مرحله دوم
سیبزمینی پخته را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس، کره را به سیبزمینی اضافه کنید. پس از مخلوط شدن سیبزمینی و کره، تخممرغهای آبپز شده را رنده کنید و به مواد بالا بیفزایید.
مرحله سوم
شیر و ماست را کمکم به مواد اضافه کنید. سپس، مخلوط ادویه و سبزیهای خشک را همراه با نمک به مواد بیفزایید و تمام مواد را خوب مخلوط کنید تا به حالت پورهای یکدست و کشدار درآید.
روی ظرف حاوی پوره را با سلفون خوب بپوشانید و به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کمی سفت و مزهدار شود. سپس، روی پوره را کمی فلفل بپاشید و در کنار غذای اصلی سرو کنید.
نکات طلایی در پخت پوره سیبزمینی کامچوره
-در صورت تمایل میتوانید این پوره را با سبزیها و ادویههای دیگری تهیه کنید.
-برای سفتتر شدن این پوره میتوانید شیر آن را حذف کنید. برای رقیق شدن آن نیز باید کره را تا 50 گرم و شیر را تا 1 پیمانه افزایش دهید.
سخن آخر
پوره سیبزمینی کامچوره، یک غذای هندی خوشمزه است که میتوانید آن را به عنوان غذای اصلی یا در کنار غذاهایی مانند بیف استراگانف سرو کنید. هندیها پوره سیبزمینی کامچوره را با فلفل زیاد میخورند اما شما میتوانید فلفل آن را با توجه به ذائقهتان کم و زیاد کنید.
برای درست کردن این پوره باید سیبزمینی و تخممرغ را جداگانه بپزید. سپس کره را به سیبزمینی خردشده اضافه کنید و بعد تخممرغها را نیز به آنها بیفزایید. در ادامه ماست و شیر را با مواد مخلوط کنید و بعد ادویهها، سبزیهای خشک و نمک را اضافه کنید. در آخر باید پوره را حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید و قبل از سرو روی آن فلفل بپاشید.
دیدگاه های ثبت شده
سلام سایتی عالی هست و با نکات بی نظیر
سلام
خوشحال هستیم که توانسته ایم به شما کمک کنیم
مامانم به پوره سیب زمینی عصاره سبزیجات هم میزنه خیلی خوب میشه حتما امتحان کن