طرز تهیه سالاد کاهو لایه ای | تزئین مخصوص مهمانی
-
امتیاز دهید
-
3.1 از 16

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- برای
- 4 نفر
مواد لازم برای سالاد کاهو لایه ای | تزئین مخصوص مهمانی
- کاهو متوسط 1 عدد
- کرفس خرد شده 1 لیوان
- تخم مرغ آبپز شده سفت 5 عدد
- نخود فرنگی پخته شده 1 لیوان
- فلفل دلمه ای خرد شده 1 لیوان
- ژامبون خرد شده 8 ورق
- سس مایونز 1 و 1/2 لیوان
- شکر 2 قاشق
- پنیر چدار 150 گرم
سالاد کاهو لایه ای
طرز تهیه: برگ های کاهو را جدا کنید و بشوئید و آبگیری کنید. سپس آنها را خرد کنید و در انتهای کاسه سالاد بزرگ بریزید. مواد دیگر را به صورت لایه لایه روی کاهو بریزید. مثلا بهتر است لایه ها بدین ترتیب باشند: کرفس، نخود فرنگی، برش های تخم مرغ، فلفل سبز و ژامبون.
سس مایونز را با شکر مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. برای تزیین در نهایت پنیر چدار را روی سالاد بپاشید.
نکته: به دلخواه می توانید از پیاز هم در سالاد استفاده کنید.
بدون دیدگاه.