اگه یه ایده بکر و خلاقانه برای پذیرایی از مهمون های شب یلدا میخواین، ژله در پوست هندوانه پیشنهاد ما به شماست. تهیه ژله در پوست هندوانه اصلا کار سختی نیست و اگه کلی کار برای شب یلدا دارین، میتونین خیلی راحت این دسر رو تهیه کنین و خیالتون از بابتش راحت باشه. همینطور اگه برای تهیه ژله قالب خوشگلی ندارین یا از قالب های تکراری خسته شدین این ایده برای تهیه ژله ساده فوق العادست. خبر خوب اینه که همین کار رو میتونین با میوه های دیگه هم انجام بدین و ژله در پوست میوه های مختلف درست کنین. اینطوری تنوع میوه ها هم بیشتر میشه و ایده بامزه و جذابیه. اما اگه فکر میکنین به جز تهیه ژله در پوست هندوانه به خوراکی های دیگه ای برای پذیرایی شب یلداتون نیاز دارین، میتونین صفحه ی پیشنهاد های شب یلدا ایران کوک رو ببینین، از اونجا ایده بگیرین و ایده های جذاب خودتون رو هم بهشون اضافه کنین و شب یلدای محشری رو در کنار عزیزانتون داشته باشین.

طرز تهیه ژله در پوست هندوانه

 

مرحله اول:

برای تهیه ژله داخل پوست هندوانه یک هندوانه گرد و متوسط را از وسط دو نیم کنید. سپس با قاشق یا اسکوپ داخل آن را کاملا خالی کنید. برای اینکه ژله زیباتری داشته باشید می توانید کمی از گوشت هندوانه را نگهدارید(مانند شکل).   %da%98%d9%84%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%ae%d9%84-%d9%87%d9%86%d8%af%d9%88%d8%a7%d9%86%d9%87  

مرحله دوم:

دو بسته پودر ژله هندوانه را طبق دستور تهیه کنید. به این صورت که کل دو بسته را با دو لیوان آب جوش حل کنید، سپس دو لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.   %da%98%d9%84%d9%87-%d9%87%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%87  

مرحله سوم:

مایع ژله را داخل هندوانه بریزید.سپس هندوانه را 2-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ژله سفت شود و به اصطلاح خودش را بگیرد. مراقب باشید که هندوانه در سطحی صاف قرار داشته باشد و کج نشود.   %da%98%d9%84%d9%87-%d9%87%d9%86%d8%af%d9%88%d8%a7%d9%86%d9%87-%d9%82%d8%a7%d9%84%d8%a8%db%8c    

مرحله چهارم:

وقتی ژله خودش را گرفت هندوانه را خارج کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز هندوانه را به قطعات دلخواه برش بزنید و در ظرف سرو قرار دهید.   %d9%82%d8%a7%da%86-%d9%87%d9%86%d8%af%d9%88%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%98%d9%84%d9%87-%d8%a7%db%8c  

نکات کلیدی تهیه ژله در پوست هندوانه:

-بهتر است بعد از حل کردن پودر ژله در آب جوش برای اینکه ژله شفاف تری داشته باشیم، ظرف را روی بخار آب گذاشته تا تمام ذرات ژله حل شده و شفاف شود(روش بن ماری). -برای برش بهتر ژله با پوست هندوانه میتوانید از چاقوی تیز نم دار و یا گرم استفاده کنید تا برش ها تمیز تر انجام شوند و ژله آسیبی نبیند.