سالاد چیمیچوری گل کلم

طرز تهیه: در یک قابلمه یا تابه کوچک، روغن، سیر، فلفل و نمک را بریزید و  تقریبا 2 یا 3 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا صدای سرخ شدن سیر در بیاید اما قهوه ای نشود. آنها را از روی حرارت بردارید و اینبار فلفل، پونه، آب و سرکه را درون تابه بریزید و کمی تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و روی آن را بپوشانید.

chimichurri-cauliflower-steaks1

گل کلم را بشوئید و  آن را به صورت لایه های ضخیم ببرید و کمی فلفل روی آنها بپاشید. حال برای کباب کردن آنها می توانید از دو روش استفاده کنید.

در روش اول می توانید آنها را در فر قرار دهید و تا زمانی که کمی قهوه ای شدند، آنها را کباب کنید.

و در روش دوم می توانید از تابه ی نچسب و 5 قاشق آب کمک بگیرید و اسلایس های گل کلم را در حالیکه در تابه را گذاشته اید، در عرض تنها چند دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. برای اینکار می توانید از تابه دو طرف نیز استفاده کنید.

پس از اینکه گل کلم را کباب کردید آنها را در بشقاب سالاد بچینید و از سس سبزیجات و سس فلفلی که درست کرده بودید روی آنها بریزید و سپس جعفری را روی آنها بپاشید و سالاد را سرو کنید.