کیک دارچین با خامه نارگیلی

کیک دارچین با خامه نارگیلی کیکی فوق العاده خوش عطر و خوش طعم است و دستور پختی بسیار راحت دارد. یک فنجان چای داغ و یک برش از این کیک ، انتخابی عالی برای عصرانه ای گرم و صمیمی خواهد بود.   طرز تهیه : فر را روی 176 درجه سانتیگراد قرار دهید. قالب کمربندی سایز متوسط را با اسپری روغن چرب کنید. آرد بادام، جوش شیرین،نمک، پودر دارچین را با هم ترکیب کنید. در کاسه دیگری روغن نارگیل، تخم مرغ، پوره سیب، ماست چکیده، اسانس وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس مواد دو کاسه را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود. گردوی خرد شده و کشمش را اضافه کنید. مایه کیک را داخل قالب چرب شده بریزید و بطور یکنواخت پخش کنید.   کیک را به مدت 40 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک آماده است. کیک دارچینی را روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شود.   برای تهیه خامه نارگیلی، شیر نارگیل را از شب قبل در یخچال قرار دهید تا سفت شود. سپس شیر سفت و کرمی شده را داخل کاسه همزن بریزید. با سرعت متوسط شروع به هم زدن کنید و کم کم سرعت را بالا ببرید. شیر نارگیل را حدود 5 دقیقه بزنید تا فرم بگیرد و رد پره های همزن روی آن بماند. اگر دوست دارید می توانید با کمی شکر آن را شیرین کنید.   %da%a9%db%8c%da%a9-%d8%af%d8%a7%d8%b1%da%86%db%8c%d9%86-%d9%88-%d8%ae%d8%a7%d9%85%d9%87-%d9%86%d8%a7%d8%b1%da%af%db%8c%d9%84%db%8c کیک را روی سطح کار قرار دهید. خامه نارگیلی را روی کیک بمالید و با گردوی خرد شده، دانه های انار و کرنبری تزیین کنید.   نکته: بجای شیر نارگیل می توانید از خامه پر چرب استفاده کنید. بجای روغن نارگیل نیز می توانید از همان میزان کره استفاده کنید.