طرز تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی | آموزش سالاد بدون مایونز
-
امتیاز دهید
-
3.3 از 17

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 4 نفر
مواد لازم برای سالاد سیب زمینی آلمانی | آموزش سالاد بدون مایونز
- سیب زمینی متوسط 4 عدد
- ژامبون 4 ورق
- آرد 1 قاشق
- شکر سفید 2 قاشق
- سرکه سفید 1/4 لیوان
- پیازچه خرد شده نصف لیوان
- آب 1/3 لیوان
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
سالاد سیب زمینی آلمانی
طرز تهیه: سیب زمینی ها را در یک قابلمه پر از آب جوش بجوشانید تا کاملا پخته شده اما له نشوند. سپس می توانید آنها را با پوست و یا بدون پوست با کارد خرد کنید.
ژامبون ها را نیز خرد کنید و درون یک تابه کمی سرخ کنید. سپس آنها را از درون تابه بردارید و در گوشه ای قرار دهید. در روغن باقی مانده آرد، شکر، آب و سرکه را بریزید و خوب هم بزنید تا مایع غلیظ شود.
سیب زمینی، ژامبون و پیازچه را به محتویات تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در مرحله نهایی به میزان دلخواه نمک، فلفل و یا هر نوع سبزی معطر روی مواد بریزید و سالاد را به صورت گرم یا سرد سرو کنید.
دستور آشپزی های مرتبط
کلمات کلیدی: آموزش سالاد بدون سس مایونز,سالاد,سالاد بدون مایونز,سالاد سیب زمینی,سالاد سیب زمینی آلمانی,طرز تهیه سالاد,طرز تهیه سالاد سیب زمینی,طرز تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی
بدون دیدگاه.