طرز تهیه املت اسفناج و پنیر
-
امتیاز دهید
-
3.9 از 11

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 3 نفر
مواد لازم برای املت اسفناج و پنیر
- تخم مرغ 4 عدد
- شیر کم چرب 1 لیوان
- اسفناج خرد شده 500 گرم
- کره 2 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی 2 عدد
- پنیر پیتزا رنده شده 100 گرم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
املت اسفناج و پنیر
طرز تهیه : اسفناج و گوجه های خرد شده را روی حرارت متوسط قرار دهید. کره و نمک روی آن بریزید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس 1/2 لیوان آب اضافه کنید. در ظرف را ببندید و 10 دقیقه اسفناج را بپزید ؛ پس از 10 دقیقه در ظرف را باز بگذارید و حرارت را بالا ببرید و تفت دهید تا اب مواد کشیده شود. سپس از روی حرارت بردارید.
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و شیر ، نمک و فلفل به تخم مرغ ها اضافه کنید و با چنگال مخلوط نمایید تا مایه یکدست شود.
کف تابه مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس مخلوط تخم مرغی را داخل تابه بریزید و با حرکت دادن تابه انرا خوب پخش کنید ، مایه اسفناج و پنیر رنده شده را روی املت بریزید. صبر کنید تخم مرغ کمی خودش را بگیرد و حباب بزند سپس به ارامی نصف تخم مرغ را روی خودش برگردانید ؛ چند بار این طرف ان طرف کنید تا کاملا طلایی شود سپس در ظرف بگذارید.
نکته ها : توجه داشته باشید که هنگام مخلوط کردن اسفناج و پنیر ، مایه اسفناج کاملا خنک شده باشد.
- برای: 3 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, صبحانه, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : املت و کرپ
- مواد لازم : اسفناج, پنیر پیتزا, تخم مرغ, شیر, کره, گوجه فرنگی, نمک و فلفل
سلام . مرسی از راهنمایی تون . درست کردم و عالی شد