چیکن پاستا یونانی
طرز تهیه: قابلمه را پر از آب کنید و یک قاشق نمک درون آن بریزید و بگذارید تا آب آن بجوشد. پاستا را 7 یا 8 دقیقه درون آن بجوشانید و سپس آبکشی کنید.
روغن زیتون را در تابه بریزید و روی حرارت بالا قرار دهید.سیر و پیاز را درون آن خوب سرخ کنید طوری که کاملا برشته شوند. فیله مرغ را درون مخلوط اضافه کنید و کاملا آنها را بپزید. دقت کنید که تمام قسمتهای مرغ پخته شود.
گوجه فرنگی، پنیر فتا، جعفری، آبلیمو و پونه را به مرغ اضافه کنید و در نهایت پاستا را روی همه آنها بریزید، و تقریبا 2 تا 3 دقیقه آن را هم بزنید. سپس آن را از روی شعله بردارید و سرو کنید.
نکته: اگر به کنگر فرنگی دسترسی دارید می توانید در مرحله اضافه کردن مواد به دلخواه از آن استفاده کنید.
از دیگر کاربران ایران کوک
از این به بعد خیلی راحت توی بخش کامنتها میتونید عکس اون غذایی که درست کردید رو آپلود کنید و با بقیه به اشتراک بذارید. 📸