چیکن پاستا یونانی

طرز تهیه: قابلمه را پر از آب کنید و یک قاشق نمک درون آن بریزید و بگذارید تا آب آن بجوشد. پاستا را 7 یا 8 دقیقه درون آن بجوشانید و سپس آبکشی کنید.

روغن زیتون را در تابه بریزید و روی حرارت بالا قرار دهید.سیر و پیاز را درون آن خوب سرخ کنید طوری که کاملا برشته شوند. فیله مرغ را درون مخلوط اضافه کنید و کاملا آنها را بپزید. دقت کنید که تمام قسمتهای مرغ پخته شود.

گوجه فرنگی، پنیر فتا، جعفری، آبلیمو و پونه را به مرغ اضافه کنید و در نهایت پاستا را روی همه آنها بریزید، و تقریبا 2 تا 3 دقیقه آن را هم بزنید. سپس آن را از روی شعله بردارید و سرو کنید.

نکته: اگر به کنگر فرنگی دسترسی دارید می توانید در مرحله اضافه کردن مواد به دلخواه از آن استفاده کنید.