ماکارونی صدفی تابه ای با اسفناج

Pan Orecchiette Pasta1

طرز تهیه: روغن زیتون را در کف تابه بریزید و روی شعله قرار دهید تا کمی داغ شود. پیاز های ریز شده را در تابه بریزید و تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و خوب آنها را با پیاز مخلوط کرده و هم بزنید. به دلخواه مقداری نمک، زردچوبه و فلفل اضافه کنید.

Pan Orecchiette Pasta2

بعد از 5 تا 10 دقیقه تفت دادن، نصف آب مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید. وقتی مخلوط شروع به جوشیدن و قل زدن کرد، می توانید ماکارونی های صدفی را در آن بریزید. بعد از 15 دقیقه هم زدن نصف دیگر آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تقریبا آب مرغ جذب مواد شود.

در نهایت اسفناجها را اضافه کنید و مخلوط را خوب با کفگیر چوبی هم بزنید اما مراقب باشید اسفناجها تیره نشوند. ماکارونی تابه ای را رون ظرف مورد نظر بریزید و با پنیر رنده شده سرو کنید.