سالاد تبوله عدس
-
امتیاز دهید
-
3.9 از 69

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 4 نفر
مواد لازم برای سالاد تبوله عدس
- عدس 200 گرم
- پیازچه 1 دسته
- گوجه گیلاسی 200 گرم
- جعفری تازه 1 دسته
- نعنای تازه 1 دسته
- روغن زیتون بکر
- لیمو ترش بزرگ 1 عدد
سالاد تبوله عدس
سالاد تبوله از سالاد های مشهور کشورهای مدیترانه و بویژه لبنان است. این سالاد معمولا با گوجه، جعفری، روغن زیتون و مواد دیگر تهیه می شود. سالاد تبوله عدس بدلیل وجود عدس در ترکیباتش سالادی بسیار مقوی و خوشمزه است و در نیم ساعت آماده می شود. این سالاد می تواند شام یا میان وعده ای گیاهی، سالم و رژیمی باشد.
طرز تهیه: عدس ها را بشویید و با مقدار مناسب آب و نمک بپزید. زمان پخت عدس بسته به نوع عدس و … می تواند بین 30 الی 60 دقیقه متغیر باشد. سپس عدس های پخته را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
پیازچه، جعفری و نعنا را به قطعات دلخواه خرد کنید و گوجه های گیلاسی را نصف کنید.عدس های پخته را با سبزیجات خرد شده مخلوط کنید و 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید.
آب لیموی تازه را روی سالاد بریزید. به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه روی سالاد تبوله عدس بریزید؛ سپس این سالاد مقوی، پرخاصیت و خوشمزه را سرو کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, پیش غذا, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : طرز تهیه انواع سالاد ایرانی و خارجی, غذاهای گیاهی و گیاه خواری
- مواد لازم : پیازچه, جعفری, عدس, نعنا
عاااااااااالی بود .
تبوله اصولا با بلغور گندم هستش یعنی اون اصلشه حالا با عدسش نخوردم باید خوب باشه ممنون .
این اپ عالیه مرررسی
عالیه