کوفته بوقلمون با سس مخصوص به زمان پخت کمی نیاز دارد و با سس مخصوص لیمو و روغن کنجد،  طعم جدید و لذیذی به شما هدیه می دهد. این کوفته قلقلی ها در فر پخته می شوند و نیازی به سرخ کردن ندارند. مراحل تهیه این غذای ساده، مقوی و لذیذ را در ادامه ببینید.  

طرز تهیه کوفته بوقلمون با سس مخصوص

 

مرحله اول:

فر را روی دمای 260 درجه سانتیگراد قرار دهید.  

مرحله دوم:

گوشت بوقلمون چرخکرده، خرده نان، تخم مرغ، نمک، پیازچه، زنجبیل، گشنیز خرد شده، 1 قاشق سس سویا و 2 قاشق چایخوری روغن کنجد را در کاسه بزرگی بریزید. با دست مخلوط گوشت را ورز دهید تا خوب با هم ترکیب شوند.   مواد کوفته بوقلمون با سس مخصوص به اندازه گردو از مایه گوشتی بردارید و با دست کوفته قلقلی های یک اندازه ای درست کنید و داخل سینی فر بچینید. سینی فر را داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. کوفته های بوقلمون را حدود 12- 15 دقیقه بپزید تا مغزپخت و برشته شوند.  

کوفته بوقلمون با سس مخصوص

مرحله سوم:

در این فاصله سس مخصوص کوفته را آماده کنید. آب لیمو، آب و 2 قاشق چایخوری روغن کنجد باقیمانده را در کاسه ای بریزید. پیازچه را اضافه کنید و کنار بگذارید.   کوفته بوقلمون با سس مخصوص

مرحله چهارم:

کوفته های بوقلمون را از فر خارج کنید. آنها را داخل ظرف سرو بریزید. کمی از سس روی آن بریزید و همراه با برنج یا نان نوش جان کنید. باقیمانده سس را در کنار ظرف سرو قرار دهید تا هرکس به دلخواه کوفته را داخل سس بزند و میل کند.   اگر این کوفته را دوست داشتید پیشنهاد میکنم کوفته بوقلمون و کدو سبز را هم امتحان کنید.