نان و سوسیس

رول نان و سوسیس

آرد گندم 2 لیوان  .  پودر مخمر فوری 2 قاشق چایخوری  .  شکر 2 قاشق غذاخوری

نمک 1/2 قاشق چایخوری  .  جوش شیرین 3 قاشق چایخوری  .  شیر 3/4 لیوان

روغن 1 قاشق غذاخوری  .  هات داگ مقدار لازم  .  گوجه فرنگی و پیازچه مقدار لازم

نان و سوسیس

طرز تهیه : شیر ، روغن ، شکر و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند ، هم زدن را ادامه دهید تا زمانی که مخلوط شیر گرم شود ( دقت کنید که شیر داغ نشود ).

نصف آرد را با پودر مخمر مخلوط و به شیر گرم اضافه کنید و با همزن دستی چند دقیقه بزنید تا مواد خوب ترکیب شوند و خمیر نرم و کشداری بدست بیاید.

نان و سوسیس

نصف دیگر آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر خوبی بدست بیاید که به دست تان نچسبد ( ممکن است چند قاشق بیشتر آرد لازم باشد ).

داخل ظرفی را با مقداری روغن چرب کنید و خمیر را داخل آن قرار دهید سپس ظرف را با حوله یا پارچه ای بپوشانید و در جای گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر بیشتر شود ( به طور میانگین 2 ساعت زمان برای حجیم شدن خمیر لازم است ).

نان و سوسیس

پس از اینکه خمیر آماده شد روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید ، نوارهایی از خمیر ببرید و با دست به آن شکل دهید ( تمام خمیر را به همین صورت اماده کنید ).

هات داگ ها را از وسط به دو قسمت برش بزنید و با چاقو شکافی در میان هر قسمت ایجاد کنید ، خمیر رول شده را دور هر هات داگ بپیچانید ( برای چسبیدن بهتر خمیر محل اتصال خمیر به هات داگ را با دست مرطوب کنید ).

نان و سوسیس

داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، جوش شیرین را به روغن اضافه کنید و به نوبت رول ها را داخل روغن قرار دهید تا نان اطراف هات داگ طلایی شود سپس روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش برود.

داخل شکاف هات داگ را با گوجه فرنگی و پیازچه خرد شده پر کنید سپس رول ها را به همراه سس پنیر یا هر سس دیگری که دوست دارید سرو کنید.

نکته ها : در صورت تمایل میتوانید به جای سرخ کردن رول ها را در فر آماده کنید ، به این صورت که روی نان ها را به کره آب شده آغشته کنید و به مدت 10 - 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی نان ها طلایی شود سپس سرو کنید.