طرز تهیه ادویه غذاهای دریایی (مناسب برای ماهی و میگو)
-
امتیاز دهید
-
3 از 29

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
مواد لازم برای ادویه غذاهای دریایی (مناسب برای ماهی و میگو)
- فلفل دلمه ای خشک شده 2 قاشق غذاخوری
- پودر خردل 2 و 1/2 قاشق چایخوری
- نمک 5 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه 1 و 1/2 قاشق چایخوری
- فلفل سفید 1 و 1/2 قاشق چایخوری
- پودر برگ بو 1 و 1/2 قاشق چایخوری
- پودر میخک 1 قاشق چایخوری
- زنجبیل 1 قاشق چایخوری
- هل 3/4 قاشق چایخوری
- دارچین 1/2 قاشق چایخوری
ادویه غذاهای دریایی یک ادویه خاص و منحصر به فرد است که از ترکیب چند مواد ساده در خانه تهیه می شود. نه نیاز به انجام مراحل سنگینی دارد و نه نیاز به مواد عجیب و غریبی. این ادویه را که به نام ادویه مخصوص ماهی قزل آلا هم معروف است؛ می توانید برای هر نوع ماهی و انواع غذا با میگو استفاده کرده و به آن ها طعم ویژه ای دهید. اگر دوست داشته باشید میتوانید مواد طعم دهنده خاص دیگری را به دلخواه خودتان به این ادویه مخصوص ماهی اضافه کرده و یا از آن کم کنید. اما مطمئن باشید مواد گفته شده در این دستور به شما کمک خواهد کرد که ادویه مخصوص غذاهای دریایی با کیفیت و خوشمزه ای داشته باشید.
ادویه غذاهای دریایی به خصوص برای افرادی که از طعم غذاهای دریایی لذت نمیبرند و از خوردن آن ها طفره می روند، می تواند مفید واقع شود تا بتوانند از خواص بی شمار این نوع غذاها بهره مند شوند. به علاوه این ادویه با طبع گرمی که دارد، سردی طبع غذاهای دریایی را جبران می کند و میتواند برای افرادی که طبع سرد دارند، چاشنی ای همیشگی برای غذاهای دریایی شان باشد.
طرز تهیه ادویه غذاهای دریایی در ادامه این مطلب به شما عزیزان همراه ایران کوک تقدیم شده است. این بار غذاهای دریایی خود را با تهیه این ادویه، مزه دار کنید و تجربیات و احساسات خود را در این رابطه در قسمت دیدگاه ها با ما به اشتراک بگذارید. خوشحال می شویم که از نظرات سازنده شما درباره این ادویه استفاده کنیم.
طرز تهیه ادویه غذاهای دریایی
برای تهیه ادویه غذاهای دریایی لازم است تمام پودرها را باهم در میکسر بریزید و با هم مخلوط کنید تا یک پودر یکنواخت به دست بیاید. از این ادویه جهت طعم دار کردن انواع ماهی و میگو و انواع غذاهای دریایی استفاده می شود.
- دسته بندی دستور آشپزی : سس و چاشنی و ادویه
- مواد لازم : پودر میخک, دارچین, زنجبیل, فلفل, فلفل دلمه ای, فلفل سیاه, نمک, هل
خوب