کاسرول مرغ فلورانس
طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه فارنهایت گرم کنید. فیله ها را روی سینی فر بچینید و در فر کباب کنید. کباب کردن فیله های بزرگ حدودا 20 الی 30 دقیقه طول می کشد.
وقتی مرغ را بیرون آوردید، دمای فر را برای مرحله ی بعد به 200 درجه افزایش دهید.
کره را در تابه ذوب کنید و سیرهای رنده شده را در آن خوب بپزید. سپس به ترتیب آبلیمو، خامه، ادویه، شیر و پنیر پارمزان را یکی یکی اضافه کنید. سس باید قوام بیاید و غلیظ شود.
در دیس پیرکس یا ظرف سرامیکی مستطیلی اسفناج ها را پهن کنید و قارچهای خرد شده را روی آن بریزید. در لایه بعدی نصف سس پنیری را روی قارچ ها بریزید و سپس فیله های کباب شده را روی آن بچینید و دوباره بقیه سس را روی فیله ها بریزید. پنیر پیتزا را روی مواد دیس بریزید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید.
کاسرول مرغ فلورانس را می توانید همراه با پاستا میل کنید.
دیدگاه های ثبت شده
سلام
من از طرفدارهاي سايت شما هستم و به تملم دوستام معرفيش كردم ولي من
اين غذا رو درست كردم
ولي فكر كنم خودتون درستش نكرده بودين چون دو نكته مهم داره
اول اينكه آبليمو باعث ميشه كه شير و خامه ببره
دوم اينكه توي دستور بايد قارچ رو قبلش تفت داد كه آب نندازه
پس آبلیمورو کی اضافه کنیم؟