طرز تهیه پلو اسپانیایی
-
امتیاز دهید
-
3.4 از 13

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 2 نفر
مواد لازم برای پلو اسپانیایی
- روغن 2 قاشق
- پیاز کوچک خرد شده 1 عدد
- برنج خام 1 و 1/2 لیوان
- آب مرغ 2 لیوان
- سس سالسا 3/4 لیوان
پلو اسپانیایی
طرز تهیه: یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید و پس از ریختن روغن در آن پیاز ها را در آن سرخ کنید تا کاملا طلایی رنگ شوند. برنج را به پیاز ها اضافه کنید و هم بزنید.
وقتی برنج کمی طلایی رنگ شد، آب مرغ و سس سالسا را اضافه کنید و اجازه دهید برنج با حرارت ملایم جوش بخورد. ظرف 20 دقیقه آب برنج بخار می شود و برنج آماده سرو خواهد بود.
دستور آشپزی های مرتبط
کلمات کلیدی: پلو,طرز تهیه پلو
بدون دیدگاه.