شیرینی کیک اسفنجی
شیرینی کیک اسفنجی یا کیک اسفنجی ویکتوریا (Victoria Sponge Cakes) تاریخچه ای طولانی در انگلستان دارد و سالیان سال در ساعت چای همراه با آن سرو شده است. این شیرینی از مقداری باترکرم خوشمزه همراه با مربا تشکیل شده است که بین دو کیک اسفنجی کره ای نرم قرار گرفته اند. البته این نسخه از شیرینی کیک اسفنجی کوچکتر از سایز معمولش است و به همین علت هم سرو آن راحت تر است و در مهمانی ها بیشتر مورد استقبال قرار میگیرد. برای تهیه این شیرینی های لذیذ کوچک میتوانید از قالب مینی مافین استفاده کنید. این قالب ها شبیه به قالب مافین (کاپ کیک) معمولی هستند اما سایز کاپ در آنها کوچکتر است. تاریخچه شیرینی کیک اسفنجی به دوران ملکه ویکتوریا برمیگردد. یکی از بانوان دربار و نزدیکان ملکه (آنا دوشس بدفورد) پس از مدتی متوجه شد که همیشه حوالی عصر هوس شیرینیجات پیدا میکند. به همین خاطر هم رسم جدیدی را بنا نهاد که هر روز زمانی را به صرف چای و یکی دو عدد شیرینی همراه با خدمه اش بگذراند. خیلی زود این رسم در دربار و در کل انگلستان رواج پیدا کرد و ملکه هم مهمانان زیادی را به صرف چای و شیرینی عصرانه دعوت کرد. شیرینی کیک اسفنجی مورد علاقه ملکه ویکتوریا بود و از همین رو به اسم او نامگذاری شد. طرز تهیه: فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب مینی مافین 12 عددی را نیز چرب کنید. آرد برتر، بیکینگ پودر برتر و نمک را در کاسه ای الک کنید و کنار بگذارید. در کاسه بزرگی، کره و شکر برتر را 5 دقیقه با همزن بزنید تا حالت کرم یکدستی را پیدا کنند. وانیل برتر و بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار هم بزنید تا مخلوط شود. آرد را بیافزایید و با یک لیسک سیلیکونی زیر و رو کنید تا با بقیه مواد مخلوط شود. اما زیاد هم نزنید چون باعث سفت شدن کیک شما خواهد شد. مایه را با قاشق داخل قالب بریزید طوری که هر کاپ تقریباً تا نیمه پر شود. آن را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت 12-15 دقیقه بپزید. پخته بودن کیک را با فرو کردن خلال دندان در آن امتحان کنید. بعد از چند دقیقه کیک های اسفنجی را از قالب خارج کنید و بگذارید به خوبی خنک شوند. برای تهیه باترکرم، اول کره، پودر قند و شیر را با هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. اگر باترکرم بیش از حد غلیظ است کمی شیر اضافه کنید و اگر خیلی رقیق است کمی دیگر پودر قند اضافه کنید. باترکرم را داخل قیف بریزید. وقتی کیک ها خنک شدند آنها را از وسط نصف کنید. باتر کرم را با قیف به صورت نقطه نقطه روی لایه زیری هر کیک بریزید. کمی مربای توت فرنگی برتر روی خامه بریزید. برای زیبایی بیشتر سعی کنید مربا وسط نقطه های باترکرم ریخته شود. لایه رویی کیک ها را روی خامه و مربا قرار دهید. روی شیرینی کیک اسفنجی ها پودر قند الک کنید و آنها را تا زمان مصرف در ظرف در بسته نگه داری کنید.
اشتراک گذاری غذای لوه کباب
این طرز تیه را بین دوستانتان به اشتراک بگذارید
♥ بانو
امتیاز کاربر
سایت آشپزی ایران کوک پربازدیدترین سایت آموزش آشپزی ایرانی : طرز تهیه غذای ایرانی، کیک و شیرینی، غذا با مرغ، دسر و سالاد، بستنی و ژله و فست فود، برای علاقه مندان به آشپزی مدرن ...
از دیگر کاربران ایران کوک
از این به بعد خیلی راحت توی بخش کامنتها میتونید عکس اون غذایی که درست کردید رو آپلود کنید و با بقیه به اشتراک بذارید. 📸