توپک ماکارونی و پنیر
اشتراک گذاری غذای لوه کباب
این طرز تیه را بین دوستانتان به اشتراک بگذارید
♥ بانو
امتیاز کاربر
سایت آشپزی ایران کوک پربازدیدترین سایت آموزش آشپزی ایرانی : طرز تهیه غذای ایرانی، کیک و شیرینی، غذا با مرغ، دسر و سالاد، بستنی و ژله و فست فود، برای علاقه مندان به آشپزی مدرن ...
دیدگاه های ثبت شده
سلام میشه یه نوع سس را که میشه با این غذا خورد معرفی کنین یا دستورشو بگین ؟؟؟ یه چیزی غیر از سس قرمز معمولی
سلام عالی بود.تشکر
سلام منم این غذا رو درست کردم ولی در اون از ادویه هایی مثل آویشن و زرد چوبه هم استفاده کردم…
درضمن داخل فریزر هم نذاشتم چون خودش که سرد میشه خوب خودشو میگیره.
خیلی خوش مزه شد .تشکر از دستور غذا
سلام دوستان پنیر چدار از کجا میتونم بیارم ؟
سلام فروشگاه ها دارند
سلام و ممنون بابت دستورات کاربردیتون
یه سوال داشتم ، من هیچوقت تو فریزرم جا نیست که مثلا بتونم این سینی توپک ها رو درونش جا بدم برای چند ساعت، راه دیگه ای نیست ؟ مثلا نمیشه تو یخچال گذاشت؟
کالری غذاها تو سایتتون هست چرا اینجا نیست؟
سلام میشه به جای پنیر چدار از پنیر پیتزا استفاده کرد
پنیر چدار طعم خیلی بهتری داره و نتیجه کار خوشمزه تر می شه.
من تا حالا با پنیر پیتزا امتحان نکردم اما فکر نمی کنم بد بشه.
عالی بود خیلی خوشمزه بود، بیستِ بیست
نوش جان عزیزم 🙂
خیلی عالی بود ممنون