انواع کیک میوه ای واقعا دنیای بی نظیر و دوست داشتنی ایه. خصوصا برای کسانی که عاشق آشپزی و شیرینی هستن. یکی از این کیک های هیجان انگیزی که طرفدارای زیادی هم داره کیک سیبه. کیک سیب برای همه ی فصل ها و مناسبت ها میتونه شادی رو بهتون هدیه و حال دلتون رو دگرگون کنه.

کیک سیب مثل کیک هلو و کیک آلبالو، مابینش تکه های سيب داره. طعمی شیرین و دلچسب که به عطر دل انگیز سیب آمیخته شده. بافت ترد و نرمی داره و خیلی راحت تهیه میشه. نیازی نیست مواد اولیه خیلی پیچیده ای هم براش تهیه کنین. اگه تازه کار هستین مطمئن هستم که با یک بار تمرین کاملا بهش مسلط میشین.

راستی! اگه بعد از تهیه کیک سیب عاشقش شدین (که اصلا هم بعید نیست!) پیشنهاد می کنم دو نوع کيک سيب دیگه که در ایران کوک آموزش دادیم رو هم ببینین. کیک سیب و لیمو و کیک سیب و گردو دو مدل کیک فوق العاده دیگه هستن که حیفه از دستش بدین. خب دیگه حالا وقتشه بریم سراغ طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و راحت!

 

طرز تهیه کیک سیب

 

مرحله اول:

فر را روشن کنید. آن را روی درجه حرارت 350 فارنهایت یا 176 سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. در یک کاسه ی کوچک، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

  ترکیب بیکینگ پودر و آرد  

مرحله دوم:

در کاسه دیگری، کره و شکر را با همزن برقی مخلوط کنید تا نرم شوند.

  مخلوط کره و شکر  

مرحله سوم:

سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و با همزن برقی بزنید.

  افزودن تخم مرغ  

مرحله چهارم:

سپس آب سیب و اسانس وانیل را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. در صورتی که به آب سیب دسترسی ندارید میتوانید به همان میزان، آب اضافه کنید.

  افزودن آب سیب  

مرحله پنجم:

به هم زدن مخلوط تا حدی ادامه دهید که خمیر کیک سیب مانند عکس زیر شود.

  خمیر کیک سیب  

مرحله ششم:

حالا مخلوط آرد، نمک و بیکینگ پودر را اضافه کنید.

  افزودن آرد  

مرحله هفتم:

با همزن برقی مواد کیک را تا حدی بزنید که کاملا حل شوند و آرد گلوله نشود.

  مخلوط کردن خمیر  

مرحله هشتم:

سيب ها را پوست بگیرید و به شکل مکعب های ریز خرد کنید. سپس در کاسه بریزید.

  افزودن سیب  

مرحله نهم:

به کمک یک کفگیر خمیر کیک را روی سیب ها بیاورید. سیب ها باید داخل خمیر قرار بگیرند.

  مخلوط کردن خمیر و سیب  

مرحله دهم:

یک قالب کیک کمربندی یا معمولی به قطر 22 سانتی متر بردارید. سپس با اسپری جدا کننده یا کره قالب را چرب کنید. اگر از قالب کیک معمولی استفاده می کنید، کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را دوباره چرب کنید.

  چرب کردن قالب  

مرحله یازدهم:

خمیر کیک را به داخل قالبی که آماده کرده اید، منتقل کنید.

  ریختن خمیر در قالب  

مرحله دوازدهم:

یک قاشق غذاخوری شکر روی خمیر کیک بپاشید.

  پاشیدن شکر  

مرحله سیزدهم:

کیک سیب را به مدت 40 دقیقه در فر بپزید تا روی کیک طلایی رنگ و ترد شود.

  پختن کیک  

مرحله آخر:

لبه های کیک را با چاقو از قالب جدا کرده و روی آن را با شکر تزیین کنید. اجازه دهید کیک به دمای محیط برسد یا به صورت گرم آن را میل نمایید. میتوانید کیک سیب را به همراه بستنی وانیلی یا خامه فرم گرفته سرو کنید. نوش جان.

  سرو کیک سیب  

نکات کلیدی تهیه کیک سیب

- این کیک را میتوان به صورت فریز شده تا سه ماه نگه داری کرد. برای فریز کردن کیک صبر کنید تا کاملا خنک شود. سپس کیک را با فویل بپوشانید و در فریزر قرار دهید.

- در تهیه این کیک از سيب های مرغوبی استفاده کنید که برای پخته شدن مناسب باشند و حالت خود را حفظ کنند.

- طرز تهيه کيک سيب از سایت onceuponachef ترجمه شده است.