پانینی با سس پستو و ژامبون
طرز تهیه: در ظرفی کره و سس پستو را با هم خوب مخلوط کنید. دو تکه نان ساندویچی حاضر کنید و مخلوط کره و سس را روی نانها بمالید و پخش کنید.
به میزان دلخواه از پنیر ورقه ای روی هر دو نان قرار دهید و روی یکی از آنها حلقه های گوجه فرنگی و ورقه های ژامبون را قرار دهید.
اضافه کردن مقداری جعفری خرد شده به ساندویچ طعم بی نظیری ایجاد می کند. حالا نانها ها را روی هم بگذارید. در تابه ای روغن زیتون بریزید و پانینی را درون آن قرار دهید.
با استفاده از یک کفگیر ساندویچ را فشار دهید تا کمی از حجم آن کم شود. پانینی را به روی دیگر بخوابانید و دوباره با کفگیر آن را فشار دهید تا کمی برشته شوند.
دیدگاه های ثبت شده
این سایت بی نظیره حرف نداره
خیلی ممنون اطهر عزیز 🙂