طرز تهیه پیتزا ژاپنی
-
امتیاز دهید
-
3.3 از 25

مواد لازم برای پیتزا ژاپنی
- کاهو پیچ 1 عدد
- آرد 1 لیوان
- تخم مرغ 1 عدد
- آب 3/4 لیوان
- فیله مرغ خرد شده
- قارچ، ذرت و نمک به مقدار کافی
پیتزا ژاپنی
این پیتزا اوکونومیاکی نام دارد و بدون استفاده از پنیر پیتزا تهیه می شود.
طرز تهیه: برای تهیه خمیر این پیتزا ابتدا کاهو را خرد کرده و بشویید.
تخم مرغ را بشکنید و در حین هم زدن آب و آرد و کمی نمک را اضافه و خوب مخلوط کنید.
کاهو خرد شده را درون آن بریزید و خوب بهم بزنید تا یکنواخت گردد.
برای مواد درون خمیر هم ا فیله مرغ، ذرت، قارچ و به دلخواه گوجه فرنگی را خرد کنید و درون تابه ای ترجیحا تفلون بریزید.
بدین ترتیب هنگامی که مواد خوب پخته شدند، خمیر را به صورت دایره روی مواد بریزید و پس از مدتی آنها را برگردانید.
- وعده: شام
- دسته بندی دستور آشپزی : پیتزا و خمیر پیتزا
دستور آشپزی های مرتبط
کلمات کلیدی: پیتزا اوکونومیاکی,پیتزا با فیله مرغ,پیتزا بدون پنیر,پیتزا ژاپنی,طرز تهیه پیتزا,طرز تهیه پیتزا ژاپنی,غذای ژاپنی
بدون دیدگاه.