تیرامیسو، یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین دسرهای ایتالیایی است که در منوی همه رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها دیده می‌شود. تیرامیسو انواع مختلف با دستورهای متنوع دارد و البته ویژگی مشترک همه انواع این دسر، استفاده از لایه‌های خامه و بیسکوییت است. این دسر خوشمزه در کنار مزه بی‌نظیر و فوق‌العاده، طرز تهیه نسبتا آسانی دارد و مواد اولیه آن نیز در اغلب خانه‌ها پیدا می‌شود. تیرامیسو، یکی از بهترین دسرها برای سرو در مهمانی‌ها و دورهمی‌هاست، البته برای درست کردن تیرامیسو باید صبر و حوصله به خرج دهید.

تیرامیسوی قهوه و نارگیل، یکی از انواع تیرامیسو است که ما در اینجا طرز تهیه آن را آموزش خواهیم داد؛ مطمئن باشید که در صورت امتحان کردن این تیرامیسو، عاشق آن خواهید شد. برای درست کردن تیرامیسوی قهوه و نارگیل به زرده تخم‌مرغ، خامه، پنیر ماسکارپونه، شکر، بیسکوییت لیدی فینگر، قهوه فوری، پودر نارگیل، کاکائو و شکر نیاز دارید. مراحل تهیه تیرامیسوی قهوه و نارگیل کمی طولانی است و این دسر چند ساعتی باید در یخچال بماند. به یاد داشته باشید تیرامیسو بسیار پرکالری است و در خوردن آن باید احتیاط بکنید.

 

طرز تهیه تیرامیسوی قهوه و نارگیل

مرحله اول

برای تهیه کرم تیرامیسو داخل کاسه‌ای زرده‌های تخم مرغ را با شکر بزنید تا کرم‌رنگ و کش‌دار شود.

تیرامیسو

 

سپس، 2 قاشق چای‌خوری قهوه فوری را در نصف لیوان آب یا شیر سرد حل کنید و به زرده‌ها اضافه نمایید. در ادامه پنیر ماسکارپونه، خامه و پودر نارگیل را نیز اضافه کنید و تمام مواد را با همزن بزنید تا یکدست شوند.

تیرامیسو

 

مرحله دوم

بیسکوییت لیدی فینگر را ته لیوان  سرو بگذارید و روی آن با قلمو، کمی قهوه دم‌کرده بزنید تا مرطوب شود. سپس، مقداری از کرم داخل لیوان بریزید و با 2 یا 3 لایه دیگر از مواد به ترتیب گفته‌شده، لیوان را پر کنید.

تیرامیسو

 

مرحله سوم

روی آخرین لایه کرم را با پودر کاکائو بپوشانید و مقداری شکلات روی آن رنده کنید. سپس، لیوان‌های تیرامیسو را به مدت 3 تا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.

تیرامیسو

نکات طلایی در تهیه تیرامیسوی قهوه و نارگیل

-بهترین نوع قهوه برای این دسر قهوه اسپرسو است، اما می‌توانید از پودر قهوه فوری یا پودر نسکافه نیز استفاده کنید.

-اگر پنیر ماسکارپونه نداشتید می‌توانید به جای آن از پنیر خامه‌ای استفاده کنید.

-در صورت تمایل می‌توانید مقداری موز حلقه شده به لایه میانی تیرامیسو اضافه کنید.

 

سخن آخر

تیرامیسو، یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین دسرهای ایتالیایی است که طرفداران زیادی دارد. این دسر فوق‌العاده انواع مختلف با دستورهای متنوع دارد و البته همه انواع آن دارای لایه‌های بیسکوییت و خامه هستند. تیرامیسوی قهوه و نارگیل، یکی از انواع این دسر خوشمزه است که طرز تهیه نسبتا آسانی دارد.

تیرامیسوی قهوه و نارگیل با زرده تخم‌مرغ، خامه، پنیر ماسکارپونه، شکر، بیسکوییت لیدی فینگر، قهوه فوری، پودر نارگیل، کاکائو و شکر تهیه می‌شود. برای درست کردن این دسر ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر بزنید. سپس، پودر قهوه فوری حل‌شده در آب، پنیر ماسکارپونه، خامه و پودر نارگیل را به مخلوط زرده‌ها اضافه کنید و با همزن بزنید.

در ادامه ته لیوان سرو مقداری بیسکوییت لیدی فینگر قرار دهید، با قلمو مقداری قهوه دم‌کرده روی آن بمالید و یک لایه کرم خامه‌ای بریزید. لیوان دسر را با چند لایه دیگر به ترتیب فوق پر کنید و روی آخرین لایه کرم، مقداری پودر کاکائو و شکلات رنده‌شده بریزید.