طرز تهیه شیرینی چوروس با سس شکلاتی
-
امتیاز دهید
-
3.4 از 58

مواد لازم برای شیرینی چوروس با سس شکلاتی
- کره 4 قاشق غذاخوری
- آرد 2 لیوان
- آب 1 لیوان
- تخم مرغ 3 عدد
- شکر 1/2 لیوان
- نمک 1/4 قاشق چایخوری
- پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
- اسانس وانیل چند قطره
شیرینی چوروس با سس شکلاتی
طرز تهیه : کره ، آب ، نمک و 1 قاشق غذاخوری شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید ، مواد را هم بزنید تا به جوش بیاید سپس آرد و اسانس وانیل را اضافه کنید و حدود 1 دقیقه با حرارت ملایم هم بزنید تا خمیر جمع شود.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه خمیر کمی سرد شد تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید ( پس از اصافه کردن هر تخم مرغ با قاشق خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ جذب خمیر شود و خمیر لطیفی بدست بیاید ).
داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید ، قیف را روی قابلمه بگیرید و با فشار خمیر را به بیرون هدایت کنید.
پس از اینکه حدود 10 سانتیمتر از خمیر خارج شد با قیچی خمیر را ببرید و داخل روغن بیندازید ( روش تهیه همانند بامیه است ) ، با قاشق مدام حرکت دهید تا تمام سطح شیرینی یکدست سرخ شود.
پس از سرخ شدن شیرینی را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود ، مقداری شکر و پودر دارچین را مخلوط کنید و داخل سینی بریزید سپس شیرینی ها را داخل آن بزنید و سرو کنید.
شیرینی چوروس در اسپانیا بسیار محبوب است و همراه با سس شکلاتی سرو میشود ، برای تهیه سس شکلاتی مقداری شکلات را روی حرارت بخار آب ذوب کنید سپس با مقداری خامه مخلوط نمایید و همراه با شیرینی سرو کنید.
نکته ها : در بعضی از دستورات این شیرینی تخم مرغ وجود ندارد ، میتوانید به جای 3 تخم مرغ از 1/2 لیوان آب استفاده کنید !
- دسته بندی دستور آشپزی : طرز تهیه انواع شیرینی خشک و تر
سلام ببخشید شما گفتید به جای تخم مرغ میتوانیم آب بریزیم یعنی 1.2 به آب اضافه کنیم یا 0.2 ؟
سلام ببخشید این دستور واسه چند تا چوروس هست
سلام آوا جان
حدود 12-16 چوروس میتونید با این مقدار مواد درست کنید
سلام واس این شیرینی از چه آردی باید استفاده کرد؟
سلام ، آرد گندم نوعش هم فرقی نداره هم آرد بسته بندی و هم آرد نان قابل استفاده است مرسده عزیز 🙂
سلام ببخشید من شیرینی رو دقیقا طبق اندازه ها تهیه کردم ولی خیلی خیلی سفت و شیرین شد طوری که با چای تلخ هم قابل خوردن نیست ضمنا شیرینی هام به شدت شکننده شدن
فائزه جان خمیر شیرینی فقط 1 قاشق شکر داره ! چجوری شیرین شده تا حدی که با چای تلخ هم نمیشه خورد ؟!!! سفت شدن و خشک شدن هم در صورتیه که شیرینی سوخته باشه ! مطمئنی همین دستور بوده ؟!
بسیار عالی
بسیار عالــــی
سلام . من این شیرینی را با همین دستور درست کردم ، خیلی خوب شده بود . ممنون
خوشحالم دوست داشتی ندا جان 🙂