طرز تهیه بستنی پسته ای
-
امتیاز دهید
-
4.2 از 34

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- برای
- 8 نفر
مواد لازم برای بستنی پسته ای
- پسته ی خام 1 لیوان
- پسته آسیاب شده نصف لیوان
- شکر 3/4 لیوان
- شیر 2 لیوان
- زرده تخم مرغ 4 عدد
- خامه زده شده 1 لیوان
- زعفران
- وانیل
بستنی پسته ای
طرز تهیه: 1/4 لیوان شکر و پسته ی خام را در میکسر بریزید و خوب آسیاب کنید.
شیر را به همراه مخلوط پسته و شکر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید.
در ظرفی زرده ها و نصف لیوان شکر باقی مانده را با یکدیگر هم بزنید. به تدریج شیر داغ را اضافه کنید.
مایع را به شیر جوش انتقال دهید و تقریبا 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود.
مواد را به ظرفی انتقال دهید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید.
خامه زده شده و پسته های خرد شده را به مخلوط بستنی اضافه کنید و در بستنی ساز بریزید.
نکته: می توانید از کمی نشاسته جهت قوام بستنی در حین جوشاندن شیر استفاده کنید.
در صورتی که بستنی ساز در دسترس ندارید می توانید مخلوط بستنی را در فریزر بگذارید و هر نیم ساعت یکبار از فریزر بیرون بیاورید و هم بزنید. این کار را 3 تا 6 بار می توانید انجام دهید.
خیلی خوب توضیح میدین مرسی.
عاااااالی