بستنی پسته ای

ice-cream-pistachio

طرز تهیه: 1/4 لیوان شکر و پسته ی خام  را در میکسر بریزید و خوب آسیاب کنید.

شیر را به همراه مخلوط پسته و شکر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید.

در ظرفی زرده ها و نصف لیوان شکر باقی مانده را با یکدیگر هم بزنید. به تدریج شیر داغ را اضافه کنید.

ice-cream-pistachio1

مایع را به شیر جوش انتقال دهید و تقریبا 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود.

مواد را به ظرفی انتقال دهید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید.

خامه زده شده و پسته های خرد شده را به مخلوط بستنی اضافه کنید و در بستنی ساز بریزید.

نکته: می توانید از کمی نشاسته جهت قوام بستنی در حین جوشاندن شیر استفاده کنید.

در صورتی که بستنی ساز در دسترس ندارید می توانید مخلوط بستنی را در فریزر بگذارید و هر نیم ساعت یکبار از فریزر بیرون بیاورید و هم بزنید. این کار را 3 تا 6 بار می توانید انجام دهید.