وافل با شکلات نوتلا

شیرینی وافل (Waffle) یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب است که بعنوان صبحانه یا عصرانه میل می شود. وافل ساده نیز به خودی خود بسیار خوشمزه است؛ اما با کمی خلاقیت می توانید وافل های جدید و هیجان انگیزی تهیه کنید. در اینجا طرز تهیه ساندویچ وافل با شکلات نوتلا را به شما آموزش می دهیم. کودکان عاشق این وافل‌های شکلاتی هستند.   طرز تهیه: برای تهیه خمیر وافل ابتدا خامه پرچرب و اسانس وانیل را در کاسه ای بریزید. با استفاده از همزن برقی یا دستی حدود 5 دقیقه خامه را بزنید تا کف کند و حالت موس پیدا کند.   nutella-waffles-flat   شکر، آرد، دارچین و نشاسته ذرت را در کاسه دیگری بریزید و با هم ترکیب کنید. بعد ترکیب مواد خشک را به آرامی به خامه اضافه کنید. با قاشق چوبی یا لیسک مخلوط را با یکدیگر ترکیب کنید تا خمیری یکدست حاصل شود. روی کاسه را با سلفون یا کیسه پلاستیکی بپوشانید و اجازه دهید خمیر وافل به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت کند.   nutella-waffles-batter-circle   دستگاه وافل ساز (پنینی ساز) را روشن کنید و روی دمای متوسط قرار دهید( 180 درجه سانتیگراد). یک قاشق پر از خمیر  وافل وسط در مرکز صفحه قرار دهید. در آن را ببندید و وافل را حدود 90 ثانیه بپزید.   nutella-waffles-batter-flat   وافل را بلافاصله بردارید و روی سطح کار قرار دهید. با استفاده از کاتر کوکی یا قالب، وافل را به شکل گرد قالب بزنید.   nutella-waffles-cookie-cutter   وافل های گرد را کنار بگذارید تا خنک شوند. هنگامیکه وافل ها خنک شدند کمی نوتلا یا شکلات صبحانه روی سطح وافل بمالید و خوب پخش کنید.   nutella-waffles-overhead   سپس یک وافل دیگر را روی آن قرار دهید و کمی فشار دهید تا حالت ساندویچ پیدا کند. ساندویچ های وافل با شکلات نوتلا را در بشقاب بچینید و سرو کنید.   نکته: می توانید شکلات نوتلا را خودتان در منزل درست کنید. مطمئنا طعم نوتلای خانگی چیز دیگری است. برای قالب زدن وافل ها باید بسیار سریع عمل کنید و بلافاصله پس از خارج کردن وافل از دستگاه اینکار را انجام دهید. اگر وافل ها کمی خنک شوند سفت می شوند و موقع برش ممکن است خرد شوند.