بیسکوئیت تی بگ

teabag-biscuit1

طرز تهیه: آرد و کره را کاملا باهم مخلوط کنید تا حالت شنی بگیرد. می توانید برای اینکار از میکسر هم استفاده کنید.

شکر، تخم مرغ، وانیل و نمک را اضافه و با دست مواد را باهم مخلوط کنید. آنقدر خمیر را ورز دهید تا یکنواخت و سفت شود.

خمیر را با سلفون یا دستمال آشپزی بپوشانید و 30 دقیقه به همان حالت رها کنید.

teabag-biscuittt

حالا خمیر را روی تخته ی آشپزی پهن کرده و به اندازه ی طول و عرض یک چای کیسه ای مستطیل هایی را ببرید. زوایای بالای مستطیل ها را ببرید و در بالای هر بیسکوئیت یک دایره ی کوچک برای آویختن نخ ایجاد کنید.

30 دقیقه بیسکوئیت ها را در یخچال قرار دهید و در همین حین فر را تا دمای 175 درجه ی سانتی گراد گرم کنید.

سپس بیسکوئیت ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

شکلاتهای مورد نظر را آب کنید و در کاسه ی کوچکی بریزید و بعد از بیرون آوردن بیسکوئیتها آنها را تا نصفه به شکلات آغشته کنید و سپس در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

به تعداد بیسکوئیت ها نخ ها را به طول 8 تا 10 سانتی متر ببرید و به آنها بیاویزید. با مقوا های رنگی و چسب دو سر نخ را بهم بچسبانید.