cabbagerolls

رولت کاهو با گوشت

 

cabbage-rolls1

طرز تهیه: از یک قابلمه ی پر از آبجوش برای جوشاندن برگهای کاهو استفاده کنید و اجازه دهید 2 دقیقه جوش بیاید. سپس آنها را آبکشی کنید.

در تابه ای روغن مایع را بریزید و پیازها را در آن سرخ کنید. سپس گوشت را اضافه کنید و خوب تفت دهید. نمک، و به مقدار دلخواه زردچوبه و کمی رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و پس از تفت دادن مواد را از روی گاز بردارید.

cabbage-rolls3

حالا نوبت مخلوط کردن مواد درون رولت رسیده است. یک کاسه ی بزرگ انتخاب کنید و برنج، تخم مرغ، گوشت و کمی فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. می توانید برای اینکار از قاشق های چوبی بزرگ کمک بگیرید.

برگهای کاهو را پهن کنید و مواد را درون برگهای کاهو بریزید و آنها را به صورت بالا بپیچید.

cabbage-rolls4

 در ظرفی رب گوجه فرنگی، آبلیمو، نمک و فلفل و کمی پودر سیر را بریزید و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

رول های کاهو را با دقت در قابلمه ای بچینید و سس را روی آن بریزید. قابلمه را به مدت 2 ساعت روی شعله ی گاز قرار دهید. تا رولها آرام آرام پخته شوند و سس روی آن غلیظ شود.

نکته: می توانید رولها را درون فر هم قرار دهید و حتی برای خوشمزه تر شدن آنها از مقداری پنیر پیتزا  استفاده کنید.