سوفله ذرت لذیذ و خوش آب و رنگ شیرینی خیلی کمی دارد و میتواند به عنوان دسر یا غذای جانبی در کنار غذای اصلی شما سرو شود. سوفله ظاهر شیک و زیبایی دارد و میتوانید از آن در مهمانی ها و مجالس نیز استفاده کنید. به طور خلاصه برای تهیه سوفله ذرت همه مواد در کاسه ای با هم مخلوط میشوند. سپس در قالب قرار گرفته و یک ساعتی در فر پخته میشوند. برای تهیه این غذا نیاز به هیچ همزن یا وسیله به خصوصی نیست.  اگر کرم ذرت آماده در دسترس ندارید دستور تهیه آن را اینجا مشاهده کنید. باقیمانده سوفله ذرت را میتوانید تا چندین روز در یخچال نگه دارید. حتی میتوانید آن را مستقیم از یخچال خارج کنید و به صورت سرد سرو نمایید.   علاوه بر این، میتوانید مواد سوفله را از قبل آماده کنید و با قالب در یخچال قرار دهید. یک ساعت قبل از شام قالب را در فر بگذارید تا سوفله ذرت به موقع حاضر شود. گاهی به این غذا کمی سبزیجات مثل تره خرد شده یا فلفل هالوپینو اضافه میشود. گاهی نیز کمی پنیر (موزورلا یا پارمزان) رنده شده روی آن ریخته میشود. اگر میخواهید سوفله را فقط برای یک خانواده تهیه کنید میتوانید مقدار مواد لازم را نصف کنید.   طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در کاسه بزرگی، تخم مرغ ها را به همراه آرد سفید، آرد ذرت، نمک، شکر و بیکینگ پودر بریزید و مخلوط نمایید. کنسرو، روغن و کرم ذرت را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید.   یک قالب فر پیرکس یا سرامیکی مستطیل را چرب کنید. مخلوط را داخل قالب بریزید و به مدت حدوداً 1 ساعت در فر بپزید. روی سوفله باید کمی قهوه ای شده باشد. بعد از کمی خنک شدن، سوفله ذرت را برش بزنید و با کمی ماست آن را سرو کنید.     سوفله ذرت