این ژله هلو دورنگ زیبا تنها با دو بسته پودر ژله، مقداری شیر یا بستنی و چند برش هلوی تازه به سادگی تهیه میشود. بستنی طعم خوبی به پایه دسر شما میدهد و در ضمن شفافیت آن را از بین میبرد و باعث میشود لایه بعدی که ژله شفاف با میوه های غوطه ور است بهتر دیده شود. به جای ژله هلو و برش های هلو میتوانید از میوه های دیگر مثل موز، توت فرنگی یا نارنگی هم به دلخواه استفاده کنید. اما به یاد داشته باشید که از آناناس، کیوی یا انجیر هیچ وقت در ژله استفاده نکنید. این میوه ها باعث میشوند ژله بسته نشود.

 طرز تهیه ژله هلو دو رنگ

مرحله اول:

هلو را پوست بکنید، هسته هلو را خارج کنید و به چند قسمت مساوی برش بزنید سپس هلو را داخل قالب و در کنار هم بچینید.

هلو در قالب ژله

مرحله دوم:

2 بسته ژله هلو را با 2 لیوان آب جوش مخلوط کنید تا شفاف شود سپس 1/2 لیوان آب سرد اضافه کنید ، با قاشق مقدار کمی از این ژله را روی هلوها بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد ( فقط تا حدی که بسته شود کافیست ) سپس بقیه ژله را اضافه کنید.

ژله هلو

مرحله سوم:

ژله آلوورا را با 1 لیوان آب جوش مخلوط کنید تا شفاف شود ، 1 لیوان شیر یا بستنی را به آن اضافه کنید و پس از اینکه یکدست شد داخل قالب و روی لایه های قبلی بریزید ، قالب را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود.   ژله بستنی

مرحله چهارم:

قالب ژله را داخل آب داغ قرار دهید و پس از اینکه ژله از قالب جدا شد داخل ظرف برگردانید و سرو کنید.

 jeleinii_tort_s_fruktami-205669