برای آماده کردن پاستا با کوفته قلقلی اول از همه باید مایه کوفته را با گوشت و پیاز و ادویه های لازم تهیه کرد. برای این کار بهتر است از مخلوط کن استفاده کنید چون هم کار را راحت تر میکند و هم نتیجه یکدست تر میشود. بعد از سرخ کردن کوفته ها، پاستا با آب جوش پخته میشود و مدتی هم همراه با گوشت به پخت ادامه میدهد. آب گوشت و پاستا طی این مرحله غلیظ میشود و به شکل سسی لذیذ و مقوی در می آید. راستی در فر هم میتونید کوفته رو بپزید. طرز تهیه کوفته قلقلی در فر رو هم جداگانه برای شما نوشتیم.

  پاستا با کوفته قلقلی  

طرز تهیه پاستا با کوفته قلقلی

  ابتدا تکه های پیاز، فلفل، پودر سیر، جعفری، زردچوبه و پودر کاری را داخل مخلوط کن بریزید و پالس بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود.   مخلوط را به کاسه ای منتقل کنید. گوشت چرخکرده، آرد سوخاری، تخم مرغ، نمک، فلفل و پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید و با دست ورز بدهید تا مخلوط شوند. اگر مخلوط بیش از حد خشک است، کمی آب به آن اضافه کنید و اگر شل است کمی آرد سوخاری بیشتر به آن اضافه نمایید.   تابه ای را روی شعله متوسط قرار دهید و یک قاشق روغن زیتون داخل آن بریزید. گوشت را به شکل کوفته های کوچک در بیاورید و داخل روغن داغ شده بچینید. تفت بدهید تا دو طرف کوفته ها سرخ شود. سپس آنها را از تابه خارج کنید.   پاستا با کوفته قلقلی   وقتی همه کوفته ها از تابه خارج شد، سه پیمانه آب و یک قاشق رب گوجه را داخل تابه بریزید و هم بزنید. پاستا پنه خشک را داخل آب بریزید و مخلوط را مرتب هم بزنید تا آب به جوش بیاید. کوفته ها را به تابه برگردانید و درب آن را بگذارید. شعله را کم کنید و بگذارید پاستا حدود 10-15 دقیقه با گوشت پخته شوند. سس باید غلیظ شده باشد. پاستا با کوفته قلقلی را به ظرف سرو منتقل کنید و با جعفری و پنیر پارمزان تزیین کنید.   پاستا با کوفته قلقلی   دوستان عزیز اگه دوست داشته باشید به جای گوشت قرمز از گوشت سفید استفاده کنید میتونید دستور ماکارونی با کوفته مرغ رو ببینید.