طرز تهیه سالاد سیب زمینی و رزماری
-
امتیاز دهید
-
3.8 از 19

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 6 نفر
مواد لازم برای سالاد سیب زمینی و رزماری
- سیب زمینی متوسط 5 یا 6 عدد
- روغن زیتون 1 قاشق
- سس مایونز 2 قاشق پر
- پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
- پودر رزماری نصف قاشق
- فلفل و نمک به میزان دلخواه
- پیازقرمز 1 عدد متوسط
- سرکه بالزامیک قاشق
سالاد سیب زمینی و رز ماری
طرز تهیه: قابلمه ای را بردارید و آن را پر از آب کرده و روی شعله گاز قرار دهید تا به جوش بیاید. سیب زمینی ها را خوب بشوئید و اگر تمایل دارید می توانید پوست آنها را بکنید. سیب زمینی ها را به قطعات کوچک خرد کنید و در قابلمه ی پر از آب جوش بیندازید.
پیاز را پوست کنده و به قطعات خیلی ریز خرد کنید. می توانید برای اینکار از مخلوط کن کمک بگیرید. حال آنها را همراه با روغن زیتون، مایونز، پودر آویشن و رزماری، سرکه ی بالزامیک و ادویه ها درون کاسه ای بریزید و خوب باهم مخلوط کنید.
هنگامی که سیب زمینی ها کاملا پخته شدند، آنها را آبکش کنید و در کاسه ی مورد نظر بریزید. سس آماده را به سیب زمینی ها اضافه کرده و باهم مخلوط کنید. از طعم مطبوع این سالاد لذت ببرید!
- برای: 6 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : طرز تهیه انواع سالاد ایرانی و خارجی
- مواد لازم : روغن زیتون, آویشن, پیاز, رزماری, سرکه بالزامیک, سس مایونز, سیب زمینی
بدون دیدگاه.