مرغ کبابی عسلی

فیله ی سینه ی مرغ 4تکه   .   عسل 1قاشق   .   روغن کانولا یا زیتون 1/4 لیوان

لمون یا لیمو ترش بزرگ 1عدد   .   سس خردل 1 قاشق   .   سیر له شده 2 حبّه

نمک 2 قاشق چایخوری   .  پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری  .  آب زعفران ته استکان

طرز تهیه: روغن زیتون، آب لیموترش، سس خردل، عسل، سیر، نمک، آب زعفران و فلفل سیاه را در درون یک کاسه بریزید و باهم مخلوط کنید. سپس این مواد را در زیپ پک پلاستیکی برزگ بریزید.

honey-lemon chiken2

فیله ها را داخل زیپ پک مذکور در بین مواد بخوابانید و درب آن را حکم ببندید و برای اطمینان از عدم نشتی در زیپ پک دیگری بخوابانید. بسته ی فیله ها را به مدت 2 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

honey-lemon chiken3

برای کباب کردن فیله ها می توانید از تابه های دو طرفه استفاده کنید.

قبل از بیرون آوردن فیله ها از زیپ پک، تابه را روی شعله گاز قرار دهید و یک قاشق روغن در آن بریزید. سپس فیله ها را داخل تابه قرار دهید و شعله گاز را کم کنید. 10 دقیقه برای کباب شدن هر طرف فیله ها مدت زمان لازم است.

chicken-fillets

نکته: اگر از تابه ی دو طرفه استفاده می کنید می توانید پس از 10 دقیقه به راحتی تابه را برگردانید.