در یک عصر دل انگیز پاییزی، پس از گذراندن یک روز سخت کاری، هیچ چیزی مثل یک فنجان چای خوش عطر و خوش طعم که خودتان آن را درست کرده باشید، نمی تواند خستگی را از تن به در کند و به شما آرامش دهد. یکی از این چای های گوارا دمنوش یا چای به است، که در این مطلب قصد دارم طرز تهیه آن را به شما آموزش بدهم تا در خانه درست کنید و در کنار خانواده بنوشید و لذت ببرید. همچنین از آن جایی که چای به یک دمنوش گیاهی است در این جا به خواص بی شماری هم که این دمنوش گیاهی دارد، اشاره می کنم. مربا به خوشمزه و خوشرنگ واقعاً دلپذیر است ولی اگر میخواهید بیشتر از خواص به بهره مند شوید دمنوش بهترین گزینه است. امیدوارم که از این چای لذت ببرید و این مطلب برای شما عزیزان مفید واقع شود.

 

طرز تهیه چای به

 

به خشک را هم می توانید به صورت آماده از مغازه تهیه کنید و یا اگر دوست دارید به های سالم و خوش رنگ تری داشته باشید به روشی که برایتان خواهم گفت خیلی راحت می توانید خودتان در خانه تهیه کنید.

 

مرحله اول:

برای تهیه چای به، ابتدا کار خود را با شستن چند عدد به آغاز کنید. سپس به ها را 4 برش بزرگ بزنید و بعد به ها را درشت رنده کنید.

  رنده به  

مرحله دوم:

در این مرحله لازم است که رطوبت به های رنده شده گرفته شود. برای این کار به های رنده شده را به مدت 2 روز درون یک سینی بزرگ قرار دهید تا رطوبت به ها کم شود. همچنین می توانید به ها را روی یک پارچه تمیز قرار دهید تا خشک شوند. بهتر است که فاصله به های رنده شده از هم زیاد باشد تا بهتر خشک شده، تغییر رنگ پیدا کنند و تیره رنگ شوند.

  خشک کردن به  

مرحله سوم:

بعد از این که به ها کاملا خشک شدند، یک تابه نچسب با اندازه مناسب را روی گاز بگذارید تا خوب گرم شود و بعد به های رنده شده را داخل تابه بریزید و بدون روغن مدام آن ها را هم بزنید تا خوب تیره رنگ شوند. اگر در این مرحله به ها را به اندازه کافی تفت ندهید موقع دم کردن چای، به رنگ نمی دهد.

  تفت دادن به  

مرحله چهارم:

بعد از اینکه به ها را خوب تفت دادید و خوب تیره رنگ شدند، حالا برای هر نفر 1 قاشق غذاخوری از به خشک را داخل قوری بریزید. اگر دوست داشتید برای خوش عطر و خوش طعم تر شدن چای، به آن دانه هل بدون پوست یا چوب دارچین اضافه کنید. دقت کنید اگر از پودر دارچین استفاده کنید رنگ چایی کدر خواهد شد. وقتی تمام مواد خشک را داخل قوری ریختید  آب جوش را هم به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه خوب دم بکشد و به های خشک به آب جوش رنگ دهند.

  چای به   چای به خوشمزه شما آماده است. اگر دوست داشتید می توانید موقع نوشیدن دمنوش به کمی زعفران یا آبلیموی تازه به چای به اضافه کنید. نوش جان!  

 21 خواص بی نظیر چای به

امیدوارم که از درست کردن و نوشیدن چای به لذت برده باشید. حالا نوبت آن است که با خواص این گیاه بسیار مفید هم آشنا شوید. به در واقع یک نوع میوه است که بیشتر در مناطق معتدل گرم یافت میشود. جالب است بدانید که علاوه بر میوه به، دانه و برگ های آن نیز خواص بسیار زیادی دارند، در ادامه به بخشی از خواص این گیاه فوق العاده اشاره می کنم:

 
  1. دهان شما را خوشبو می کند.
  2. از بروز سرطان جلوگیری می کند.
  3. سطح انرژی را افزایش میدهد و باعث کاهش خستگی جسمی میشود.
  4. شادی بخش است.
  5. اشتها را افزایش می دهد.
  6. به هضم غذا کمک میکند و برای معده های دیر هضم مناسب است.
  7. تب را کاهش میدهد.
  8. از ایجاد لخته های خونی ممانعت می کند.
  9. تقویت کننده قلب و اعصاب است.
  10. از ریزش مو جلوگیری کرده و رشد مو را تقویت می کند.
  11. سطح کلسترول خون را پایین می آورد.
  12. سرشار از مواد مغذی و ویتامین های آ، ب، تانین، املاح آهکی و پکتین و یتامین سی است.
  13. قند خون  را تنظیم و در نتیجه از عوارض دیابت پیشگیری  میکند.
  14. بهبود دهنده بیماری هایی از قبیل برونشیت است.
  15. تارهای صوتی را نرم می کند.
  16. مشکل اسهال را در مدت زمان کوتاهی کاهش می دهد.
  17. کسانی که از بی خوابی رنج می برند می توانند در هنگام خواب چای به بنوشند.
  18. مدر است و در نتیجه به پاکسازی و شست و شوی سیستم کلیوی و ادراری کمک میکند.
  19. ورم چشم را بهبود میدهد و درمان میکند.
  20. مصرف چای به درمان زخم و به ویژه زخم معده کمک میکند.
  21. کبد را تقویت میکند که باعث عملکرد صحیح کبد و پاکسازی آن میشود.