طرز تهیه پاناکوتا با سس میوه ای
-
امتیاز دهید
-
3.3 از 57

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 15 نفر
مواد لازم برای پاناکوتا با سس میوه ای
- خامه ساده 500 گرم
- شير 1 و 1/2 پیمانه
- میوه 1 پیمانه
- پودر قند 2 قاشق غذاخوری
- شكر 1/2 پیمانه
- پودر ژلاتين 1 قاشق غذاخوری
- اسانس وانيل 1/2 قاشق چايخوری
پاناکوتا دسر خوشمزه ای است که احتمالا همه با آن آشنا هستند. دسر پاناکوتا با سس میوه ای بسیار خوشمزه و منحصر به فرد است. سادگی و طعم خامه پاناکوتا در کنار میوه های شیرینی مثل توت فرنگی بسیار عالی میشود. یکی دیگر از انواع این دسر هم پاناکوتا وانیلی با سس انبه است که به صورت جداگانه آموزش داده ایم. البته در صورتی که میوه تازه ندارید میتوانید از شربت توت فرنگی یا حتی شربت آلبالو هم روی این دسر استفاده کنید. در ادامه آموزش تصویری مراحل تهیه دسر پاناکوتا با سس میوه ای را میبینید.
طرز تهیه دسر پاناکوتا با سس میوه
مرحله اول:
برای درست کردن مایه خامهای پاناکوتا شیر و خامه را در ظرفی فلزی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا با هم مخلوط شوند.
مرحله دوم:
شکر و پودر ژلاتین را به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید و آن قدر هم بزنید تا شکر و ژلاتین حل شوند (دقت کنید که مایه شما نجوشد. اگر مایه شما به حد جوش رسید باید بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود و دوباره ادامه دهید).
مرحله سوم:
پس از اینکه مواد خوب مخلوط شدند وانیل را به آنها اضافه کنید و دوباره مخلوط نمائید سپس مایه را از یک صافی عبور دهید تا دانههای ژلاتینی که حل نشده است روی صافی باقی بماند و مایه ای صاف و یکدست داشته باشید.
پس از اتمام کار مایه پاناکوتا را درون ظرف یا لیوان سرو بریزید و داخل یخچال بگذارید تا پاناکوتا خنک و سفت شود.
طرز تهیه سس میوه :
1 لیوان میوه یخ زده را با 2 قاشق غذاخوری پودر قند مخلوط کنید و در میکسر بزنید تا یکدست شود سپس این سس را روی دسر بریزید و سرو نمایید.
نکات تهیه دسر پاناکوتا با سس میوه ای:
– میتوانید به جای سس میوه از ژله روی پاناکوتا استفاده کنید. مثل پاناکوتا با ژله انار.
– از میوه های مختلفی میتوان در تهیه و تزئین این دسر خوشمزه استفاده کرد، میتوانید از شاه توت، توت فرنگی، تمشک، میوه های فصل و … استفاده کنید.
۵۰۰ گرم خامه تقریبا دو بسته و نیم از خامه صبحانه صورتی رنگ میشه دیگه درسته؟
بله درسته
سلام ببخشید این مقدار ژلاتین و وانیل کم نیست؟
آره شیرینیش کمه شیلان جان چون با سس میوه سرو میشه. میتونید به دلخواه کمی شیرینیش رو بیشتر کنید. البته به نظر من شیرینی شربت میوه رو بیشتر کنید جالب تر میشه.
سلام
چرا مشخص نکردید پودر ژلاتین 1 قاشق چی باشد؟
چای خوری یا غذا خوری یا مربا خوری؟
غذاخوری هست.
وای این پاناکوتا عالیه خیلی خوشمزس
یه سوال.پودر ژلاتین رو از کجا تهیه کنم؟؟!!!
فروشگاه های لوازم قنادی 🙂
از اینکه مراحل تهیه غذا را با عکس نمایش میدهید سپاسگذارم
ممنون خیلی عالی بود
باسلام.این دسر زیبا و خوشمزه را مدتها بود هوس کرده بودم و دوست داشتم دستور ان را یاد بگیرم تا درست کنم ممنون که زحمت اینکار را کشیدید واقعا بدرد بخور بود
ممنون نیلوفر بانو، امیدوارم که این هم مثل دستورهای دیگه ای که زحمت کشیدید و تو سایت گذاشتید و من از چندتاشون استفاده کردم و فوق العاده شد، خوب از آب در بیاد. باز هم از شما ممنونم.
ممنون مینا جان ، مطمئن باش از روی دستور انجام بدی عالی در میاد 🙂
سلام. خسته نباشی نیلوفر بانو. من برای اولین بار هست که می خوام این دسر رو درست کنم و مهمان دارم: 1.به نطرتون ریسک کنم یا نه؟ 2.به این دلیل که اولین بار هست احتمال خوب در نیومدن دسر وجود داره؟ 3.این دستور شما برای چند نفر هست؟ 4. خامه همین خامه هایی که پاستوریزه هست و برای صبحانه می خوریم یا خامه هایی که از لوازم قنادی می خریم؟ممنون از شما
ممنون مینا جان ، عزیزم همیشه برای بار اول هم شده سعی کن قبل از تست برای مهمان ها درستش کنی ، البته این دسر راحتیه و مشکلی نیست ، اینکه برای چند نفره بستگی به اندازهظرف دسرت داره و باید درست کنی تا دستت بیاد ، خامه هم خامه معمولی صبحانه یا هر خامه دیگه ای که دوست داری هست 🙂
سلام شوهر من عاشقه دسره امیدوارم این دسر رو براش درست کنم و خوشش بیاد . مرسی
ممنونم. روی بخار آب یعنی به روش بن ماری؟ میشه لطفا توضیح بیشتری بدین؟
ورقه هارو داخل کاسه میذاری و کمی اب روی اونها میپاشی بعد کاسه رو روی بخار اب قرار میدی تا حل بشه بعد بلافاصله داخل مواد میریزی چون زود بسته میشه 🙂
آیا میتو ان به جای پودر ژلاتین از ورقه های ژلاتینی استفاده کرد ؟ اگر میتو ان به چه میزان؟
بله میشه ، برای 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین حدود 1-2 ورقه ژلاتینی میشه جایگزین کرد ( روی بخار اب حل کنید ) 🙂
سلام . میشه مطالب تون را برای کپی فعال کنید ؟
دوست من گزینه کپی از مطالب در بالای اون موجوده و راحت میتونید از مطلب پرینت بگیرید
دنبال چند تا دسر عالی بودم .کاش چد تا دسر شکلاتی هم بذاری .خیلی دوس دارم