سوپ‌ها، انتخابی عالی برای افرادی هستند که به دنبال غذاهای مقوی و کم‌کالری هستند. از طرف دیگر بیشتر سوپ‌ها بدون گوشت و با سبزیجات متنوع درست می‌شوند و به همین دلیل غذاهایی مناسب برای دوستداران غذاهای گیاهی هستند. اگر جزو دوستداران سوپ‌های گیاهی یا طرفدار غذاهای سالم و کم‌کالری هستید، پیشنهاد می‌کنیم حتما سوپ لوبیا و سیب‌زمینی را امتحان کنید. این سوپ خوشمزه با سیب‌زمینی، لوبیا، پیاز، آب مرغ، رب گوجه‌فرنگی و مقداری جعفری تهیه می‌شود و در منزل در یک چشم بهم زدن می‌توانید آن را درست کنید.

در تهیه این سوپ از لوبیای سفید استفاده می‌شود و متاسفانه از این نوع لوبیا با وجود خواص فوق‌العاده‌اش در غذاهای ایرانی، اسنفاده چندانی نمی‌شود. لوبیا سفید سرشار از پروتئین، انواع ویتامین و مواد معدنی است و به تقویت حافظه، درمان کم‎‌خونی، سلامت دستگاه گوارش و پیشگیری از سرطان کمک می‌کند. لوبیا سفید دارای مقدار زیادی فولات است که با کاهش هموسیستئین خون منجر به کاهش خطر ابتلا به آلزایمر و پارکینسون می‌شود. همچنین فیبر زیاد موجود در لوبیا سفید موجب ایجاد احساس سیری طولانی مدت و کاهش اشتها می‌شوند.

 

طرز تهیه سوپ لوبیا و سیب‌زمینی

مرحله اول

لوبیا سفید را از شب قبل خیس دهید. پیاز را خرد کنید و در قابلمه با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.

 

مرحله دوم

گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کنید و با پیاز تفت دهید تا آبش کشیده شود. بعد از این‌که آب گوجه‌فرنگی‌ها کشیده شد، لوبیا را با آب مرغ، نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید. بعد از این‌که آب مرغ جوش آمد، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا لوبیا بپزد.

 

مرحله سوم

سیب‌زمینی‌‎ها را خرد کنید و پس از پختن لوبیا، آن را به سوپ اضافه کنید. اجازه دهید سیب‌زمینی‌ها خوب بپزند و له شوند.

بعد از پخت سوپ‌تان، آن را در ظرف بکشید و با جعفری و آبلیمو سرو کنید.

طرز تهیه سوپ لوبیا و سیب زمینی

نکات طلایی در تهیه سوپ لوبیا و سیب‌زمینی

-در صورتی آب مرغ نداشتید، می‌توانید به جای آن از مخلوط آب و عصاره مرغ استفاده کنید.

-در تهیه این سوپ می‌توانید برای تفت دادن پیاز و گوجه‌فرنگی از روغن زیتون استفاده کنید. فقط به یاد داشته باشید هنگام استفاده از روغن زیتون برای تفت دادن، نباید حرارت زیاد باشد.

 

سخن آخر

سوپ لوبیا و سیب‌زمینی، یک سوپ مقوی و کم‎‌کالری است که می‌توانید آن را به عنوان شامی سبک میل کنید. پیاز، گوجه‌فرنگی، لوبیا سفید، سیب‌زمینی و جعفری جزو مواد اولیه این سوپ خوشمزه هستند و طرز تهیه آن نیز بسیار ساده و آسان است.

برای درست کردن سوپ لوبیا و سیب‌زمینی ابتدا پیاز را خرد کنید و با روغن تفت دهید. سپس، گوجه‌فرنگی‌های خردشده را به پیازهای طلایی‌شده اضافه و اجازه دهید آب‌شان کشیده شود. بعد از این‌که آب گوجه‌فرنگی‌ها کشیده شد، آب مرغ، لوبیا، نمک و فلفل را داخل قابلمه بریزید. بعد از جوش آمدن سوپ، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید سوپ با حرارت کم بپزد. بعد از پخت لوبیا نیز سیب‌زمینی خردشده را به مواد اضافه کنید تا بپزند و له شوند.