طرز تهیه پنکیک موز
دسته بندی: کلوچه و پنکیک | به وسیله ♥ بانو |-
امتیاز دهید
-
3.5 از 157

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 4 نفر
مواد لازم برای پنکیک موز
- آرد 2 لیوان
- شیر 2 لیوان
- موز 4 عدد
- شکر 2 قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر 4 قاشق چایخوری
- تخم مرغ 2 عدد
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- دارچین 2 قاشق چایخوری
- روغن 4 قاشق غذاخوری
پن کیک موز
طرز تهیه : داخل کاسه ای مواد خشک ( آرد ، شکر ، بیکینگ پودر ، نمک ، دارچین ) را مخلوط کنید ، در کاسه ای دیگر موز پوره شده ، شیر ، تخم مرغ و روغن را مخلوط کنید.
سپس مواد خشک ( آرد ، شکر ، بیکینگ پودر ، نمک ، دارچین ) را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد یکدست شوند.
ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و داخل آن را با دستمالی که به روغن آغشته کرده اید چرب کنید. مقداری مایه پن کیک بردارید و کف ماهیتابه بریزید . وقتی سطح پن کیک شروع به حباب زدن کرد و با تکان دادن ماهیتابه حرکت کرد یعنی اماده برگرداندن است.
پن کیک را برگردانید تا طرف دیگرش هم طلایی و برشته شود و به همین صورت همه را آماده کنید ، برای سرو پن کیک چند لایه از آن را داخل بشقاب قرار دهید و با مقداری عسل ، موز و … تزئین کنید.
نکته ها : برای جلوگیری از خمیر شدن پن کیک آن را پس از اماده شدن روی توری قرار دهید تا خنک شود.
سلام میشه جای شیر ماست اضافه کرد ممنون اگه پاسخ بدین
سلام راستش من شخصا تا حالا امتحان نکردم ولی دستور پنکیک با ماست هم دیدم. ممکنه یکم بافتش متفاوت بشه ولی فکر میکنم با ماست هم خوب بشه.
سلام ببخشید میتونم از ارد کمتری استفاده کنم یا یک پیمانه بریزم ؟ اخه پن کیک ساده درست کردم به نظرم اردش زیاد بود خوشمزه نشد
ممنونم از لطفتون
سلام ,ممنون ازتون ,بجای شیر میشه ماست ریخت
پنکیک ساده هم بزارین لطفا
سلام
می تونم بپرسم چرا نمک می ریزیم؟
عالی
سلام. ممنون از سایت خوبتون میخاستم بدونم مدلی دیگه هم از پنکیک هس ک توش شیرینی نداشته باشه؟ حتی همون دوتا قاشق شکر هم نداشته باشه؟
سلام خسته نباشید
پنکیک رو اگه درست کنیم بذاریم کنار تا کی خوب میمونه
اخه موادم خیلی اضافه موند???
سلام مهسا جان. پنکیک رو ترجیحا تا کمتر از یک هفته میتونید استفاده کنید.
برای رژیم لاغری مناسب هستش؟؟
افسون جان این یه نوع صبحانه هست که رژیمی هم نیست اما مقوی و خوشمزه ست.
سلام
اول تشکر میکنم از دستوری که آموزش دادید بعد یه سوال داشتم
شما فرمودید با کمی روغن با دستمال کف ماهیتابه رو چرب میکنیم ولی در عکستون پنکیک ها داخل روغن شناور هستند اگه ممکنه توضیحی بفرمایید
سوال دیگه اینکه هر کاری میکنم هم زیرش رو کم کردم و هم خیلی نازک درست کردم ولی باز وسطش کمی خام هستش
متشکرم از محبتتون
سلام و ممنون از توجه شما!
اگر تابه مورد استفاده شما کاملا نچسب باشه به همون روش اما اگر تابه معمولی باشه بهتره کمی بیشتر روغن بریزید. در عکس هم از کره استفاده شده. در مورد پنکیک هم معمولا وسطش کمی خام هست و حالت ارتجاعی داره.
عالی شد ، واقعا پن کیک به این خوشمزگی نخورده بودم . مرسی
خوشحالم خوشت اومده معصومه جان ، خودمم خیلی ااین پن کیک رو دوست دارم 🙂
خیلی عااااالی بود تشکر
ممنونم 🙂
حتما امتحان میکنم
سلام میشه بجای بکین پودر چیز دیگه ای استفاده کرد
تا حالا امتحان نکردم ولی فکر میکنم میتونید یک سوم مقدار گفته شده جوش شیرین به جاش بریزید.