کولاش غذایی خمیری شبیه به پیتزا پیراشکی است. اما خمیر آن کمی متفاوت است. در ضمن مواد داخل آن را میتوانید به دلخواه انتخاب کنید. در اینجا از سوسیس و سیب زمینی استفاده شده. شما میتوانید مواد دیگری هم به دلخواه اضافه کنید. کولاش را همراه آبمیوه طبیعی به عنوان صبحانه سرو کنید. نوش جان!  

کولاش برای صبحانه

  طرز تهیه: شیر، تخم مرغ هم زده و زرده تخم مرغ را همراه با آرد نان، کره، نمک، شکر و مخمر نان خمیرگیر بریزید و یا با دست ورز دهید تا خمیر شکل بگیرد.   فر را تا دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را کمی چرب کنید و آماده قرار دهید.   تخته آشپزی را با آرد بپوشانید. خمیر را روی آن ورز دهید و آن را به 36 قسمت تقسیم کنید. خمیر ها را گرد کنید و به فاصله 5 سانتی متر از هم، روی سینی فر قرار دهید. اجازه دهید تا خمیر ها بین 15 تا 20 دقیقه ور بیاید.   خمیر ها را کمی تخت کنید و درون آنها یک فرورفتگی ایجاد کنید. یک قطعه سوسیس و کمی سیب زمینی رنده شده و کمی پنیر داخل هر کدام قرار دهید. می توانید کولاش را هم مثل پیراشکی درست کنید و دو طرف خمیر را به هم نزدیک کنید.   کولاش ها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر بپزید تا طلائی رنگ شوند.