سس پیتزا چیست؟ این سوالیه که ذهن هر کسی که عاشق پيتزا و مخلفاتش باشه رو به خودش مشغول می کنه. تا حالا ناراحت بودین که چرا پیتزایی که تهیه می کنین مثل بیرون نمیشه؟ خب این سس، همون سس پیتزا رستورانی هست که همه جا توی رستوران ها استفاده میشه. یعنی راهی هست که پيتزا رو از اونی که همیشه تهیه می کنیم خوشمزه تر کنه؟ بله که هست. راهش استفاده از سس پیتزاست! سس پیتزا ایتالیایی سس قرمز رنگیه که عطر و طعم بی نظیری به پيتزا میده. در واقع بهترین سس برای کف پیتزا همین سسی هست که در ادامه قراره اون رو آموزش بدیم. این سس نه زیادی تنده و نه بی مزه. بلکه کاملا ترکیب دلنشین و لذیذی داره.

شاید این سس رو به اسم سس پیتزا پپرونی بشناسین یا به اسم سس پیتزا مارگاریتا اما این سس برای انواع لازانیا و پاستا هم استفاده میشه. تنوع سس پیتزا ایتالیایی خیلی زیاده مثلا سس مارینارای ایتالیایی هم یه نوع سس خوشمزه ی دیگه ست که طرفدارای زیادی داره.

  سس پیتزا پپرونی  

طرز تهیه سس پیتزا

1- یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط بگذارید. روغن زیتون و کره را در آن بریزید. اجازه دهید قابلمه تا زمانی که مخلوط روغن و کره داغ شوند، حرارت ببیند. 2- سیر را خرد و ریز کرده و به قابلمه اضافه کنید. کمی سیر را تفت دهید و آن را با کفگیر در روغن بهم بزنید تا نسوزد. سپس سریع پودر پیاز را اضافه کنید. پس از آن فلفل قرمز، ریحان و پونه کوهی را در قابلمه بریزید. 3- چند مرتبه مواد را با هم بهم بزنید و اجازه دهید طعم آن ها به خورد هم برود. 4- پنیر پارمزان رنده شده را اضافه کنید. سپس شکر قهوه ای و بعد پوره گوجه فرنگی را در قابلمه بریزید. حالا نوبت اضافه کردن رب گوجه فرنگی و بعد آب گرم است. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. 5- مواد سس پیتزا باید خوب با هم مخلوط شده و به جوش بیاید. دقت داشته باشید که به جوش آمدن سس باید ملایم باشد. 6- حالا حرارت اجاق را کم کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید سس به مدت یک الی دو ساعت در حال جوشیدن باشد. سپس میتوانید این سس را فوراً استفاده کرده یا برای بعد نگه داری کنید. این سس تا سه هفته قابل نگه داری است.   بهترین سس پیتزا  

نکات کلیدی تهیه سس پیتزا

- دستور تهیه این سس خوشمزه از سایت ohsweetbasil ترجمه شده است. - این سس باید در یخچال نگه داری شود و بهترین زمان مصرف آن 5 تا 7 روز است. - برای تهیه پوره گوجه باید گوجه فرنگی ها را یک دقیقه در آب جوش بریزید. سپس با احتیاط آن ها را پوست گرفته، رنده کنید. - نوع و میزان ادویه ها و طعم دهنده های سس پیتزا خانگی را میتوانید به میزان دلخواه تغییر داده، یا کم و زیاد کنید. برای مثال اگر سس اصلی پیتزا را با طعمی تندتر می پسندید باید میزان فلفل را از مقدار گفته شده بیشتر کنید. هم چنین در سس پایه پیتزا از رزماری خشک شده، سرکه، جوز هندی، دانه رازیانه و حتی کرفس رنده شده هم استفاده می شود. - این سس هر چه بجوشد غلظت و کیفیت بیشتری پیدا می کند. پس در برداشتن آن از روی حرارت اصلا عجله نکنید. اجازه دهید کاملا غلیظ شود و بافتی یک دست پیدا کند. - در صورتی که به شکر قهوه ای دسترسی ندارید میتوانید از پودر شکر سفید هم در این دستور استفاده کنید.   سس پیتزا رستورانی