معمولا هنگام استفاده از کلم بروکلی در غذا و سالاد تنها از قسمت گل آن استفاده می شود و قسمت ساقه دور ریخته می شود. در صورتیکه قسمت ساقه بروکلی هم طعم آبدار و خوبی دارد و هم سرشار از ویتامین است. در دستور کاسرول کلم بروکلی با استفاده از تمام قسمت های بروکلی یک صبحانه یا میان وعده عالی و مقوی خواهید داشت.  

طرز تهیه کاسرول کلم بروکلی

  ابتدا گل های بروکلی را به قطعات دلخواه برش دهید. بعد با استفاده از یک چاقوی تیز یا یک پوست گیر پوسته سفت روی ساقه را جدا کنید و ساقه را رنده درشت یا خلالی خرد کنید. فلفل دلمه ای قرمز را نیز رنده یا بصورت خلالی خرد کنید.   کاسرول کلم بروکلی   در یک ماهیتابه کمی کره (یا روغن زیتون) بریزید و ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. گل های بروکلی را چند دقیقه تفت دهید تا کمی برشته شوند.گل ها را از ماهیتابه خارج کنید و اگر ماهیتابه خشک شده مقداری دیگر کره اضافه کنید.   کاسرول کلم بروکلی   سپس ساقه های بروکلی، فلفل دلمه ای رنده شده و سیر  را داخل ماهیتابه بریزید. چند دقیقه تفت دهید تا ساقه ها کمی نرم شوند.   کاسرول کلم بروکلی   داخل ظرف مخصوص کاسرول یا ظرفی مناسب فر را با کمی کره چرب کنید. ساقه ها و فلفل دلمه ای را داخل ظرف بریزید و نصف پنیر چدار را روی آن ها بریزید. تخم مرغ ها و شیر را در کاسه ای با هم مخلوط کنید و هم بزنید. سپس مایه تخم مرغی را روی کاسرول بریزید. گل های بروکلی و سپس نصف باقیمانده پنیر چدار را روی ترکیب بپاشید.   کاسرول کلم بروکلی   ظرف را به مدت 30 دقیقه در فری با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. پس از این مدت کاسرول بروکلی پنیری و خوشمزه شما آماده است این کاسرول بدلیل وجود کلم بروکلی و تخم مرغ می تواند صبحانه ای مقوی و مناسب برای شروع یک روز خوب باشد.