طرز تهیه سالاد عدس و لبو
-
امتیاز دهید
-
2 از 4

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 6 نفر
مواد لازم برای سالاد عدس و لبو
- عدس 2 لیوان
- چغندر قرمز 3 عدد
- تخم مرغ پخته 2 عدد
- پیاز 1 عدد
- سرکه 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
سالاد عدس و لبو
طرز تهیه : عدس ها را از شب قبل در آب خیس دهید و روز بعد خوب ابکشی کنید. سپس عدس را بهمراه چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و آب آن تمام شود.
چغندر قرمز و چند لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا لبوها بپزند و نرم شوند. سپس لبوهای پخته را درشت رنده کنید.
عدس پخته ، لبوی رنده شده ، پیاز خرد شده ، تخم مرغ های پخته رنده شده را داخل کاسه ای بریزید. سپس مخلوط سرکه ، روغن زیتون ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید ؛ سالاد آماده را داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس با کاهو تزیین و سرو کنید.
نکته ها : در صورت تمایل برای مزه بیشتر 1 قاشق چایخوری پودر گلپر به سالاد اضافه کنید ؛ همچنین میتوانید از چغندر قرمز به صورت خام هم استفاده کنید.
- برای: 6 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: عصرانه, پیش غذا, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : طرز تهیه انواع سالاد ایرانی و خارجی, پیش غذا و فینگر فود, غذاهای گیاهی و گیاه خواری
- مواد لازم : تخم مرغ, پیاز, سرکه, عدس, لبو
دستور آشپزی های مرتبط
کلمات کلیدی: انواع سالاد با لبو,چغندر,سالاد,سالاد تخم مرغ,سالاد سبزیجات,سالاد سرد,سالاد عدس,سالاد مخلوط,طرز تهیه انواع سالاد ایرانی و خارجی,غذا با لبو
بدون دیدگاه.