طرز تهیه پودینگ گلابی و زنجبیل

  طرز تهیه:  ابتدا دو کاغذ روغنی برای بالای پودینگ آماده کنید. دو فنجان چای یا ظرف رامکین را سر و ته روی کاغذ ها قرار دهید. دور تا دور آن را خط بکشید و سپس دایره ها را از داخل خط ببرید. یک سمت کاغذها را با کره چرب کنید، همینطور داخل فنجان‌ها ( یا رامکین ها) را نیز چرب کنید.   آرد، شکر، کره و تخم مرغ را در غذاساز ریخته و خوب بزنید تا تبدیل به خمیری یکدست بشود. زنجبیل را خرد کنید و اضافه کنید. پوست پرتقال ها را نیز رنده ریز کنید و به خمیر اضافه کنید. سپس دکمه را برای یک یا دوبار بزنید تا کمی ترکیب شوند. پوست و هسته های گلابی را جدا کنید و آنرا به تکه های 1 سانتیمتری خرد کنید.   ته هرفنجان (یا رامکین) کمی شربت طلایی یا شربت زنجبیلی بریزید، سپس هر فنجان را تا نیمه با گلابی های خرد شده پر کنید. خمیر را بطور مساوی داخل فنجان ها بریزید.سپس به آرامی یک کاغذ روغنی بالای خمیر قرار دهید و کمی فشار دهید.   فنجان ها را در ماکروفر قرار دهید و با بالاترین قدرت(100%) به مدت 4 دقیقه بپزید، تا زمانیکه خمیر حالت اسفنجی پیدا کند. اجازه دهید پودینگ ها چند دقیقه خنک شوند، سپس با احتیاط آنها را برگردانید و از طعم لذیذ پودینگِ داغ لذت ببرید.