اردور مرغ و کرفس
طرز تهیه : سینه مرغ را با پیاز ، نمک و فلفل بپزید. سپس سینه مرغ پخته شده را به تکه های کوچک خرد کنید.
ساقه های کرفس را ریز خرد کنید ( برای تهیه غذاهای خام از ساقه های داخلی و نرم کرفس استفاده کنید ) و همراه با پنیر رنده شده به تکه های مرغ اضافه و مخلوط کنید.
سس مایونز ، نمک و فلفل را به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید تا اردور یکدست شود ( میتوانید کمی آبلیموی تازه هم اضافه کنید ).
نان های تست را کمی حرارت دهید تا برشته شوند. سپس بین هر دو نان مقداری از مواد اردور و مقداری کاهوی خرد شده بریزید و سرو کنید.
از دیگر کاربران ایران کوک
از این به بعد خیلی راحت توی بخش کامنتها میتونید عکس اون غذایی که درست کردید رو آپلود کنید و با بقیه به اشتراک بذارید. 📸