کمپوت گلابی
-
امتیاز دهید
-
3.2 از 223
کمپوت گلابی
گلابی 1 کیلو . شکر 1 و 1/2 لیوان . آب 4 لیوان . آبلیمو 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه : گلابی ها را پوست بگیرید اما دم گلابی ها را جدا نکنید ، درون قابلمه 4 لیوان آب را با شکر و آبلیمو مخلوط کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس گلابی ها را درون شربت قرار دهید.
پس از اینکه گلابی ها پختند و نرم شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید تا کمپوت خنک شود سپس در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
نکته ها : برای سفید ماندن گلابی باید پس از پوست کندن گلابی را سریع درون کاسه اب سرد مخلوط با کمی سرکه بریزید ، بهتر است بجای ابلیمو از 1 قاشق رنده پوست لیموترش استفاده کنید ، در صورت تمایل میتوانید پیش از پخت گلابی ها را به 4 قسمت برش بزنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : انواع مربا مارمالاد
سلام ممنون منم درست کردم این کمپوت رو برا خونواده ام خیلی خوشمزه هس
سلام من این کمپوت رو آماده کردم براخانواده ام خیلی خوشمزه است دستتون دردنکنه
همسرم خیلی از شما تشکر میکند
ممنونم ، به همسرتون سلامی گرم از طرف من برسونید 🙂