به طور کل در زبان اتریشی شنیسل به گوشتی گفته میشود که با بیفتک کوب نازک شده و در تخم مرغ و پودر سوخاری و پودر نان خوابانده شده و سرانجام در روغن سرخ میشود که از زیرمجموعه های این غذا میتوان شنیسل مرغ و شنیسل ماهی را نام برد.
در این پست قصد داریم طرز تهیه شنیسل مرغ خانگی را به شما نشان دهیم. هرچند شنیسل مرغ را به راحتی میتوان از رستوران ها و کافه ها سفارش داد، اما هرکس طعم شنیسل مرغ خانگی را چشیده باشد، به سختی تن به خوردن شنیسل های آماده و پیش پخت میدهد.
این غذای ساده و خوش طعم را میتوانید طی شش مرحله آماده کنید.
طرز تهیه شنیسل مرغ خانگی
مرحله اول:
سینه مرغی که فیله شده است و چربی حداقل دارد را داخل پلاستیک گذاشته و آن را خوب بکوبید تا نازک شود. بهتر است ضخامت فیله ها را به حدود شش تا هشت میلیمتر برسانید. هرچه فیله ها نازکتر باشد و سطح هموارتری داشته باشد، بهتر پودر نان و تخم مرغ را به خود جذب کرده و سریعتر سرخ میشود.
البته مراقب باشید که آنها را بیش از حد نازک نکنید؛ چرا که در این صورت شنیسل مرغ شما بعد از سرخ شدن از حالت ترد خود فراتر رفته و خشک میشود.
مرحله دوم:
آرد سوخاری را در ظرفی کم عمق مثل یک سینی یا بشقاب بریزید. سپس پودر نان، نمک و فلفل را در نیز در ظرفی دیگر ریخته و خوب مخلوط کنید. و در آخر تخم مرغ ها را نیز، جداگانه در ظرفی دیگر بشکنید. فراموش نکنید که تخم مرغ ها را خوب هم بزنید.
برخی از دستور غذاها انواع آردها را جایگزین قابل قبولی برای آرد سوخاری دانسته اند، اما بدیهیست که آرد سوخاری به ترد شدن هرچه بیشتر شنیسل مرغ خانگی شما کمک میکند.
مرحله سوم:
سینه مرغ فیله ای را قبلا کوبیده و نازک کرده اید به آرامی درون آرد سوخاری بخوابانید. دقت کنید که لایه نازکی از آرد همه سطح آن را پوشش دهد. سپس آن را از ظرف آرد درآورده و کمی تکان دهید تا اضافه آردها از سطح فیله ها بریزد.
مرحله چهارم:
فیله ها را در ظرف تخم مرغ بخوابانید. تخم مرغ ها به سرخ شدن فیله ها کمک میکنند و در عین حال از خشک شدن شنیسل مرغ شما جلوگیری میکنند. فیله ها را بعد از سه الی چهار دقیقه از ظرف تخم مرغ ها در آورده کمی تکان دهید تا مخلوط تخم مرغ اضافه از روی سطح آن دوباره به ظرف برگردد.
مرحله پنجم:
بعد از آن که فیله ها را از ظرف تخم مرغ درآوردید، آن ها را به ظرفی که در آن پودر نان و نمک و فلفل را ریخته بودید، انتقال دهید. در این مرحله نیز باید توجه داشته باشید که پودرنان روی تمامی سطح فیله ها پخش شده باشد تا شنیسل مرغ شما کاملا ترد شود.
مرحله ششم:
کره و روغن را در تابه تفلون کم عمقی ریخته و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید تا روغن گرم شود و سپس فیله ها را به تابه انتقال دهید. هر طرف فیله ها را حدودا چهار الی پنج دقیقه در مخلوط روغن و کره سرخ کنید تا حالت تردی به خود گیرند و طلایی رنگ شوند.
شنیسل مرغ خانگی شما آماده است. برای بهتر شدن عطر و مزه غذای خود میتوانید مقداری جعفری و لیمو روی آن ریخته و در کنار سالاد سرو کنید.
نکته ها:
- بهتر است بعد از سرخ شدن، روغن اضافه شنیسل ها را با قرار دادن آن ها بر روی دستمالی تمیز یا زر ورق و یا یک آبکش فلزی بگیرید تا غذای شما سالمتر باشد.
- میتوانید از پودر سوخاری به جای پودر نان استفاده کنید.
دیدگاه های ثبت شده
سلام ممنون از سایت خوبتون
عالی بود خیلی خوشمزه شد:-)
سلام. و روز بخیر. سایت خوبی بود واقعاً لذت بردم.ممنون.امید که روزهای همه پر از شادی باشه
,با تشکر از سایت خوبتان مطالب خیلی آموزنده و خوبی دارد.
ممنون از همراهی شما عزیزم!
مطالبش خیلی جالبه
وب سایت بسیار خوبی دارین تشکر از این وب سایت خوبتان
خیلی خیلی ممنونم هم مادرم خوشحال شدودرستش کرد هم مزش هم خیلی خوب بود شما راهنمایی های زیادی کردید. (( متشکرم))
خواهش میکنم سینا جان ، خوشحالم خوشت اومده 🙂
بسیار عالی!
ممنون مرجان عزیز 🙂
خيلي خوب بودن .
ممنون مرضیه جان 🙂
سلام نيلوفر جون واقعأ ممنونم از دست پخت عاليت . من چند بار بجاي آرد سوخاري چيپس ذرت (كورن فلكس) كوبيدم و شينسل رو بعداز تخم مرغ در خرده هاي كورن فلكس غلطوندم خيلي ترد و خوب شد خواستيد امتحان كنيد
ممنون خانومی ، حتما 🙂
ممنون
عشق مني نيلوفر جون قربون دست پختت
خواهش میکنم … خوشحالم از اینکه مورد پسندت بوده دوست خوبم
با سلام و تشکر از سایت خوبتون
ی سوال دارم ازتون و اون اینکه پنیر گودا چه نقشی در تهیه شنیسل مرغ داره؟؟خامه چطور؟واینکه با ذائقه برخی افراد جور در نمیاد جایگزینی داره ممنون
سلام ، ممنون ندا جان 🙂
تمام این مواد برای طعم دهی بیشترند و خامه یا پنیر هم برای ترد شدن مرغ استفاده میشن ، من خودم هر وقت شنیسل مرغ درست میکنم پنیر یا خامه مصرف نمیکنم ، بجای پنیر و خامه سیر رنده شده رو به سینه های مرغ کوبیده شده اضافه میکنم و 2 ساعت میذارم بمونه و …
بزودی دستور شنیسل مرغ به روش خودمو میذارم ، فوق العاده لذیذ میشه و خیلی هم ساده است 😉