طرز تهیه سوپ نخود فرنگی و جعفری با خامه ترش
-
امتیاز دهید
-
4.1 از 18

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 4 نفر
مواد لازم برای سوپ نخود فرنگی و جعفری با خامه ترش
- موسیر 2 عدد
- ژامبون گوشت دودی 4 ورقه
- روغن زیتون
- نخود سبز 500 گرم
- عصاره مرغ (یا سبزیجات) 3 فنجان
- جعفری تازه یک دسته
- خامه ترش 2 قاشق غذاخوری
اطلاعات مواد مغذی
-
168 کالری
-
8.2 گرم چربی
-
9.9 گرم پروتئین
-
14.5 گرم کربوهیدرات
سوپ نخودفرنگی و جعفری با خامه ترش
طرز تهیه: برای تهیه این سوپ نخود فرنگی خوشمزه ابتدا موسیرها را پوست بکنید و ریز خرد کنید، سپس ژامبون ها را نیز به تکه های کوچک خرد کنید. ماهیتابه بزرگی را روی حرارت ملایم قرار دهید. کمی روغن زیتون در ماهیتابه ریخته و ژامبون را سرخ کنید؛ تا زمانیکه طلایی و ترد شوند.
موسیرها را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا موسیرها نرم شوند.سپس نخودفرنگیها را اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید. عصاره مرغ را به ترکیب اضافه کنید و زمانیکه مایع به جوش آمد اجازه دهید 5 دقیقه قل بزند.
جعفری ها را به ماهیتابه اضافه کنید و سپس با گوشکوب برقی یا مخلوط کن بزنید تا تبدیل به مخلوطی یکدست و صاف بشود( کمی از جعفری ها را برای تزئین روی سوپ نگهدارید). به میزان دلخواه نمک و فلفل ( و سایر ادویه ها) را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا سوپ خنک شود.( این سوپ بصورت سرد سرو می شود)
سوپ را در کاسه ها بریزید و با خامه ترش و جعفری و روغن زیتون تزئین کنید و با عزیزانتان نوش جان کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: پیش غذا, شام
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای ابتکاری
- مواد لازم : جعفری, خامه ترش, روغن زیتون, ژامبون, موسیر, نخود سبز
بدون دیدگاه.