استیک

استیک با سس موسیر

گوشت فیله گوسفند یا راسته گوساله 600 گرم  .  آب گوشت 1 لیوان  .  کره 2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی 2 قاشق چایخوری  .  سس سویا 2 قاشق چایخوری  .  سرکه 2 قاشق چایخوری

خامه 1/3 لیوان  .  سیر خرد شده 2 عدد  .  پیاز 2 عدد  .  آبلیمو و نمک و فلفل مقدار لازم

استیک

طرز تهیه : گوشت ها را به 4 قسمت برش بزنید ، سطح گوشت را با چنگال سوراخ سوراخ کنید ، داخل کاسه ای مقداری روغن مایع ، آبلیمو ، نمک و فلفل را مخلوط کنید و دو طرف گوشت را با آن ماساژ دهید سپس گوشت ها را داخل کیسه فریزر بگذارید و حداقل 4 ساعت در یخچال استراحت دهید.

کره را داخل ماهیتابه بریزید و پس از اینکه ذوب شد گوشت را اضافه کنید و دو طرف گوشت را با حرارت متوسط سرخ کنید و از روی حرارت بردارید ( اگر حرارت کم باشد گوشت اب میندازد و استیک سفت میشود ).

استیک

برای تهیه سس استیک ابتدا پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید ( همان ماهیتابه که گوشت را سرخ کرده اید ) و با حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شوند.

رب گوجه فرنگی ، سس سویا ، سرکه و آب گوشت را باهم مخلوط کنید و به پیاز و سیر تفت خورده اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید تا سس به جوش بیاید سپس خامه ، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا سس غلیظ شود ، سس و استیک را در ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.

نکته ها : اندازه استاندارد استيك 20 سانتيمتر در 15 سانتيمتر و قطر 3 سانتيمتر است ، بهتر است از روغن زیتون برای ماساژ گوشت استفاده کنید