درست کردن غذاهای فوری با مرغ از جمله غذاهایی هستن که اغلب به کمک ما میان و می تونیم خیلی سریع اون ها رو با طعم فوق العاده خوشمزه درست کنیم. به طور کلی از بین انواع غذا با گوشت و مرغ، تنوع غذا با مرغ بیشتره و اغلب طرفدارهای بیشتری هم داره. این مسئله می تونه به دلیل زمان پخت کم مرغ نسبت به گوشت باشه. با استفاده از سینه یا ران مرغ میشه انواع خوراک، خورشت و حتی پیش غذا درست کرد. طرز تهیه خوراک با مرغ آن قدر متنوعه که انتخاب رو سخت می کنه. از خوراک مرغ با سیب زمینی گرفته تا موساخان مرغ و چیکن تیکا ماسالای هندی که کمتر شناخته شده اس، همگی طعمی فوق العاده دارن و می تونن به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو بشن. تقریبا هر غذایی که با گوشت میشه درست کرد، مشابه اون رو میشه با مرغ هم درست کرد. با مرغ چرخ کرده می تونید کباب تابه ای درست کنید. استیک مرغ هم یکی دیگه از غذاهاییه که با سینه ی مرغ درست میشه. خلاصه با این گوشت لذیذ حتی میشه کیک مرغ درست کرد! امروزه می خوایم به غذای جدید به لیست انواع غذا با مرغ اضافه کنیم. اسم این غذا مرغ اسپایسیه که حتما اسم اون رو تو منوی خیلی از رستوران ها و فست فودها دیده اید. اگر از طرفدارهای غذاهای تند و اسپایسی هستید، مرغ اسپایسی از جمله غذاهاییه که حتما ازش خوشتون میاد. طرز تهیه مرغ اسپایسی خیلی ساده اس. این غذا یه سس مخصوص داره که باید تکه های مرغ رو چند ساعت توش بخوابونید تا طعم دار بشه. بعد باید تکه های مرغ رو آغشته به آرد و تخم مرغ زده شده بکنید و در نهایت سرخ شون کنید. این غذا بافت ترد و طعمی بی نظیر داره که می تونید تو مهمونی ها و دورهمی هاتون اون رو سرو کنید. برای درست کردن مرغ اسپایسی فرقی نمی کنه از ران مرغ استفاده می کنید یا سینه. شما می تونید حتی بال و کتف مرغ رو با این روش درست کنید و از طعم خاص اون لذت ببرید. برای چاشنی تند مرغ اسپایسی از سس تند و فلفل پاپریکا استفاده میشه که بسته به علاقه تون به غذاهای تند می تونید این مقدار رو کم و یا زیاد کنید. با وجود این که طرز تهیه مرغ اسپایسی خیلی متنوعه و به روش های مختلف درست میشه، اما این دستور خیلی خاص و فوق العاده اس و احتمالا قبلا این سس تند رو با این روش امتحان کرده اید. پس اگر به دنبال یه غذای جدید و خاص با مرغ هستید، حتما طرز تهیه مرغ اسپایسی رو یاد بگیرید و این غذای لذیذ رو، حرفه ای تر از همه ی رستوران ها و فست فودها، تو خونه درست کنید.

 

طرز تهیه مرغ اسپایسی

 

۱- شیر و سرکه را داخل قابلمه بریزید و حدود  دقیقه صبر کنید تا شیر ببرد.

۲- پیاز و سیر را خرد کرده و به مخلوط شیر و سرکه اضافه کنید.

۳- ۲ الی ۳ قاشق از چاشتی سس تند داخل مواد بزیرید و با هم مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.

۴- نمک، فلفل و آویشن را به میزان دلخواه داخل مواد بریزید و آن ها را طعم دار کنید. سس مرغ اسپایسی آماده است.

۵- مرغ ها را بشورید و داخل آبکش بریزید تا آب اضافه ی آن ها خارج شود. اگر از ران و یا سینه ی مرغ بزرگ استفاده می کنید، روی هر کدام با استفاده از چاقو چند برش ایجاد کنید تا بهتر مزه دار و طبخ شوند.

۶- مرغ ها را در سسی که آماده کرده اید قرار دهید و هم بزنید تا مواد به خورد مرغ ها بروند. سپس روی ظرف را با کیسه یا سلفون بپوشانید و به مدت ۴ الی ۸ ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید تا مرغ ها کاملا مزه دار شوند.

۷- بعد از استراحت دادن به مرغ، آن ها را از داخل سس خارج بیرون بیاورید.

۸- تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با همزن دستی بزنید تا یکدست شوند. کمی از سسی که آماده کردید داخل تخم مرغ ها بریزید تا کمی رقیق شود.

۹- آرد سفید، نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس پودر آویشن، پودر سیر، پودر زنجبیل کمی نمک و پاپریکا را به آن ها اضافه کرده و همه ی مواد را با همزن دستی با هم مخلوط کنید.

۱۰- مخلوط آرد را داخل کیسه بریزید. سپس هر تکه از مرغ را دانه دانه داخل کیسه ی آرد بیندازید، در کیسه را ببندید و آن را تکان دهید تا مرغ کاملا به آرد آغشته شود.

۱۱- هر تکه از مرغ آغشته به آرد را داخل مخلوط تخم مرغ زده شده بزنید، سپس دوباره آن را داخل کیسه ی آرد بیندازید و تکان دهید. آرد اضافی مرغ ها را بتکانید و آن ها را آماده ی سرخ کردن کنید.

۱۲- داخل تابه ای گود مقداری روغن بریزید. آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.

۱۳- تکه های مرغ اسپایسی را دانه دانه داخل روغن داغ بیندازید. هر چند دقیقه آن ها را زیر و رو کنید تا تمام قسمت های آن ها کاملا سرخ و طلایی رنگ شود. با استفاده از کفگیر روغن گیر، مرغ های سرخ شده را از داخل روغن خارج کنید و آن ها را داخل دستمال قرار دهید تا روغن اضافه ی آن ها گرفته شود.

۱۴- مرغ اسپایسی را به همراه سیب زمینی سرخ کرده و سس دلخواه تان سرو و نوش جان کنید.

  مرغ سوخاری تند

نکات کلیدی طرز تهیه مرغ اسپایسی

- مدت زمان سرخ شدن ران مرغ ۲۰ تا ۲۵ دقیقه و سینه ی مرغ ۱۲ الی ۱۵ دقیقه می باشد. بهتر است تکه های مرغ را کوچکتر انتخاب کنید تا به خوبی پخته شوند.

- برای درست کردن مرغ اسپایسی می توانید از تکه های فیله ی مرغ، بال و بازو نیز استفاده کنید.

- در مرحله ی آخر قبل از سرخ کردن مرغ ها، به جای استفاده ی مجدد از آرد می توانید از آرد سوخاری استفاده کنید تا مرغ های اسپایسی تردتر شوند.

- مرغ اسپایسی را می توانید به شکل پرسی، به همراه برنج و یا به شکل ساندویچ های کوچک به شکل لقمه ای سرو کنید.

  ساندویچ مرغ اسپایسی