مافین موزی
مافین موزی میتواند یک صبحانه عالی همراه با شیر باشد یا یک عصرانه دلپذیر باشد و همراه با چای یا قهوه سرو شود. برای تهیه مافین موزی نیازی به تخم مرغ نیست. روند تهیه آن هم بسیار ساده است. فقط مواد خیس و خشک جداگانه با هم مخلوط میشوند و بعد با هم میکس شده و داخل قالب مافین قرار میگیرند. مافین موزی را میتوانید با تنقلات مختلف مثل شکلات چیپسی، کشمش، مغز گردو، بادام یا پسته بپوشانید. به این ترتیب مافین شما جلوه زیباتر و طعم بیشتری پیدا میکند.
طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و حداقل ۱۵ دقیقه بگذارید تا گرم شود. داخل یک قالب مافین ۱۲ تایی کپسول کاغذی بچینید و آن را کنار بگذارید. دو عدد موز بزرگ یا سه عدد موز کوچک رسیده را با گوشتکوب، پوره ساز یا با پشت چنگال خوب له کنید و سپس آن را همراه با ۱/۳ لیوان آب و شکر داخل کاسه بزرگی بریزید و با هم میکس کنید. کره ذوب شده یا روغن، وانیل و آبلیمو را هم اضافه کنید و خوب با همزن هم بزنید.
سپس آرد، نمک، جوش شیرین و دارچین را با هم الک کنید و در کاسه دیگری بریزید. نصف این مخلوط را روی مواد مایع مجدداً الک کنید و به آرامی هم بزنید. سپس باقیمانده آرد را هم به همین ترتیب اضافه و مخلوط کنید. از هم زدن بیش از حد خودداری کنید. این باعث میشود مافین بعد از پخت پف نکند و سفت شود.
مایه را با یک ملاقه داخل قالبهای آماده شده تقسیم کنید (جا برای پف کردن بگذارید). حالا شکلات چیپسی، گردو یا کشمش را روی مافینها بچینید. قالب را ۱۸-۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. زمان پخت دقیق بسته به فر شما ممکن است کمی بیشتر طول بکشد.
وقتی مافینها پخته شدند داخل آنها خلال دندان فرو کنید تا از پخته بودنشان اطمینان حاصل کنید. بگذارید مافین موزی بدون تخم مرغ خنک شود سپس آن را با شیر یا چای سرو کنید.
دیدگاه های ثبت شده
سلام چند نکته: نمک تو مواد اولیه هست ولی تو دستور نیست اب تو مواد اولیه نیست ولی تو دستور هست. نگفتید با چه وسیله ای میکس شود همزن یا مخلوط کن با چی هم بزنیم؟ لطفا دقت کنید.با تشکر زودتر جواب بدهید.
سلام
بله نمک جا مونده بود. همراه با آرد الک باید بکنید.
آب هم که مقدارش توی دستور نوشته شده. ولی به مواد اولیه هم اضافه شد حالا.
برای هم زدن از همزن با سرعت متوسط استفاده کنید. ممنون از توجهتون.
سلام ایا میشه ک بجای جوش شیرین از بکینگ پودر استفاده کرد؟؟
سلام…اگه امکانشو دارید بهتره از جوش شیرین استفاده کنین توی این دستور. ولی اگه مجبور شدید میتونید از بیکینگ پودر استفاده کنید به جاش. فقط مقدارشو 4 برابر کنید. یعنی به جای نصف قاشق چایخوری جوش شیرین 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر نیاز دارید.