طرز تهیه راتاتویی (فرانسه)
-
امتیاز دهید
-
3.3 از 46

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 2 نفر
مواد لازم برای راتاتویی (فرانسه)
- بادمجان بزرگ 3 عدد
- سیر 2 حبه
- پیاز 1 عدد
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- گوجه فرنگی 3 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
- پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
- نمك و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه راتاتویی فرانسوی
1- بادمجانها را پوست کنده و خرد کنید. سپس روی آنها نمک پاشیده 1 ساعت در یخچال بگذارید تا تلخی و اب اضافه آن گرفته شود. پس از این مدت بادمجانها را آبکشی کنید و با دست فشار دهید تا اب اضافی اش خارج شود.
2- سیرها و پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس فلفل دلمه ای را خرد کنید و اضافه نمایید ، تفت دهید تا فلفل دلمه ای هم نرم شود. سپس از روی حرارت بردارید.
3- ته ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و بادمجان، گوجه فرنگی خرد شده، مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای را در ظرف بریزید و روی آن کمی پودر آویشن ( ا هر سبزی معطری که دوست دارید)، نمک و فلفل بپاشید.
رب گوجه فرنگی را با یک قاشق روغن تفت دهید سپس 1/2 لیوان آب و کمی آبلیمو به آن اضافه کنید و روی تمام مواد بدهید. ماهتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در ان را بگذارید تا وقتی که آب مواد کشیده و پخته شود. در پایان نیز تخم مرغ ها را روی راتاتویی بشکنید و پس از اینکه اماده شد سرو کنید.
- برای: 2 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای بین المللی
- مواد لازم : آویشن, بادمجان, پیاز, تخم مرغ, رب گوجه فرنگی, سیر, فلفل دلمه ای, گوجه فرنگی
خیلی ممنون سایتتون عالیه
ممنون محمد امین عزیز 🙂
عالی مرسی
رو این غذا چاشنی لیمو فلفل بزن محشر میشه
توضیحات تون و روش اشپزی تون خیلی عالی بود
ممنون ارشیای عزیز 🙂
نیلوفر خانم مدتی که در مارسی فرانسه بودم*راتاتویی خوردم اما بدون تخم مرغ . چون من تخم مرغ دوست ندارم. اما چون توی سایتت با تخم مرغ گفته بودی درست کردم .عالی بود.
من راتاتویی خیلی دوست دارم و زیاد درست میکنم ، راستش خودمم با تخم مرغ بیشتر دوست دارم و خوشحالم که خوشت اومده شوکای عزیز 🙂
سلام خیلی ممنون
راستش من کارتون موش سر آشپز رو دیدم که توش خیلی روی این غذا مانور میدادند کنکاو شدم درستش کنم بخورم ببینم چیه
خیلی ممنون
سلام . خوشحالم که دوست داشتید … منم کارتونشو دیدم و جالب بود برام
در برنامه غذاییم هر هفته بعنوان وعده شام از راتاتویی استفاده میکنم و جزو غذاهای محبوب من و همسرم شده ، حتما امتحان کنید … میتونید مواد رو بر حسب علاقه کم و زیاد کنید … من مواد رو سرخ نمیکنم ، فقط کف تابه رو چرب میکنم و لایه لایه میچینم و روش 1 استکان اب میریزم و با حرارت کم میذارم پخته شه … 😉