سالاد لوبیا سبز سرکه ای

این سالاد لوبیا سبز خوشمزه و نشاط‌آور خیلی خیلی ساده است و مواد زیادی نیاز ندارد. لوبیا سبزی که کمی پخته شده، گردو و سس سالم و خوشمزه‌ای با پایه سرکه مواد اصلی این سالاد هستند. برای تهیه سالاد لوبیا سبز سرکه ای، از لوبیا سبزی استفاده کنید که ترد باشد و وقتی آن را تا کنید با یک صدای خرچ خروچ جذاب از وسط نصف شود. لوبیا سبزی که نرم باشد و تا شود به درد سالاد نمی‌خورد اما می‌توانید با آن سوپ یا لوبیا پلو درست کنید.

نکته مهم دیگر در مورد این سالاد این است که لوبیا سبز باید خیلی کم پخته شود و همچنان ترد باشد. برای همین لازم است فقط ۲-۳ دقیقه در آب جوش بماند و بعد از آن بلافاصله در ظرفی از یخ قرار بگیرد تا فرآیند پخت متوقف شود و در ضمن رنگ سبز زیبای لوبیاها به زردی متمایل نشود. در ضمن به همین دلیل است که اول باید روغن زیتون را اضافه کنید و بعد سرکه بالزامیک را بریزید. حتی در تهیه ساده‌ترین غذاها هم رعایت جزئیات نقش مهمی در کیفیت غذای شما دارد. سالاد لوبیا سبز سرکه ای را می‌توانید بلافاصله سرو کنید یا بگذارید در یخچال خنک شود. این بستگی به سلیقه شما دارد. به جای استفاده از روغن زیتون، سرکه بالزامیک و نمک و فلفل می‌توانید از چاشنی‌های آماده مثل سس بالزامیک هم استفاده کنید.

طرز تهیه: یک قابلمه را پر از آب کنید و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. در این مدت پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید. لوبیا سبز را هم پاک کنید و به صورت تکه‌های دراز ۷-۸ سانتی خرد کنید.

وقتی آب جوش آمد لوبیا سبز را داخل قابلمه بریزید. نگذارید لوبیاها زیاد پخته شوند و بعد از ۲-۳ دقیقه آنها را آبکش کنید. یعنی باید لوبیا تنها کمی پخته شود و همچنان سبز رنگ و ترد باشد. در حین پخته شدن لوبیا سبز، یک کاسه بزرگ پر از یخ آماده کنید. لوبیای آبکش شده را بلافاصله داخل ظرف یخ بگذارید تا بیشتر از این پخته نشود. و وقتی خنک شدند دوباره آنها را آبکش کنید.

لوبیا سبز در ظرف یخ

لوبیا سبز و پیاز خرد شده را داخل کاسه‌ای قرار دهید. روی آنها روغن زیتون برزید و زیر و رو کنید تا خوب به روغن آغشته شوند. سپس سرکه بالزامیک را اضافه کنید. به مقدار کافی نمک و فلفل بپاشید و در آخر هم گردوی خرد شده را روی آنها بریزید. سالاد لوبیا سبز سرکه ای آماده سرو است.

بشقاب لوبیا سبز بالزامیک